2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Megérkezett a tinik várva várt DVD-je
Kapcsolatok
Jonas Brothers

A tinik megőrülnek értük: beindult a Jonas Brothers

Ott kezdődött a történet, hogy három fiú született a Jonas családba, akik mindannyian igen muzikális beállítottságúak lettek. Mégsem szólhatunk arról, hogy már az ősidőkben is közösen zenéltek, de szerencsére egy kis kerülővel egymásra találtak.

Nicolast 1999-ben felfedezte egy menedzser, és a következő évben már a Broadway deszkáit koptatta, 2002-ben pedig megjelent szóló lemeze ’Joy To The World’ (Örülj a világnak) címmel. Eltelik még két esztendő, és Nick ismét helyet követel magának a popszakmában a ’Dear God’ (Édes Isten) nevű kiadványával. Ezen a korongon már két testvére Kevin és Joe több számban közreműködnek.

Nem véletlenül gondolta tehát Steve Greenberg, a Columbia Records elnöke, hogy lehetne itt csinálni egy jó kis bandát.

Jónás fiai

A szerződést megkötése után még ezen a néven törtek a világhírre, aztán úgy érezték, hogy a Jónás testvérek (Jonas Brothers) lesz az igazi. 2005-től több nagy sztár turnéján vendégszerepeltek, valamint egy drog-ellenes körúton is felléptek.

Elég jól sikerült a debütáló kiadványuk megszervezése, hiszen olyan dalszerzők szereztek számukra dalokat, aki tolla már folyt az Aerosmith, Bon Jovi, Back Street Boys, Destiny’s Chil szájából.

Ennek rendje, s módja szerint 2006-ban berobbantak a köztudatba, annak is elsősorban a mese szekciójába. A Cartoon Network és a Disney Channel egyaránt lecsapott rájuk, több sorozat betétdalát énekelték fel.

Napjainkban

Második albumukat saját magukról nevezték el, és ezzel már közelebb kerültek a nemzetközi ismertséghez, hiszen a Billboard 200-as listáján a negyedik helyen nyitott. A két húzó muzsika ebből az összeállításból a ’Hold On’ és az ’SOS’ volt.

2007-ben úgy nézett ki, hogy Amerika kezdi őket a szívébe zárni. Augusztusban számtalanszor szerepeltek a tévében, elsősorban a legnagyobb tini szépségverseny, valamint az American Music Awards gáláján.

A fiúk viszont olyan szinten nem ülnek a babérjaikon, hogy idén nyáron láthatjuk majd őket Európában is, valamint augusztusban jelenik meg az Óceán túl oldalán a harmadik stúdió albumuk. Ez ám a tempó, de hát addig kell ugye, amíg meleg. Reméljük még egy darabig nem fog kihűlni, sok sikert nekik a továbbiakhoz.

-Fábián Tamás-

[2008.06.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még