2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Bővebb információ
Kapcsolatok
Mapez (MAnökkenProlEtarZ)
Deák Bill Blues Band
Pál Utcai Fiúk (PUF)
Testi Egyenleg
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Roxiget - Rockzenei fesztivál és tehetségkutató verseny
[2008. szeptember 6.
szombat 13:00]

Idén is lesz Roxiget!

Idén sem múlhat el az ősz Roxiget nélkül. Három év, három szeptember, három fesztivál…, s hogy mi következik ebből? Egy negyedik mely kellemes időtöltés a zenekedvelők számára, s persze legfőbbképpen bemutatkozási, előrelépési lehetőség a környékbeli amatőr rock-zenekarok számára.

A Rockzenei Fesztivál és Tehetségkutató verseny az idén is a Közép-magyarországi régióból várja lelkes, rockzenét szerető és művelő zenekarok jelentkezését. A zenei megmérettetésre jelentkezők nevezésüket augusztus 11-ig tehetik meg a Városi Könyvtár és Közösségi Házhoz eljuttatott demo anyagukkal. A verseny győztes zenekara a Magnetic Stúdió jóvoltából profi stúdiófelvételt, valamint további díjként fellépési lehetőséget nyer a fesztivál két fő zenekarának egy-egy budapesti fellépése előtt. Szponzori felajánlásokból különdíjakat is kiosztanak a kiemelkedő egyéni tehetségeknek.

Változik a döntőbe jutás

Idén változtatnak a döntőbe jutás folyamatán. A beérkezett demok meghallgatása során a szakmai zsűri a 10 legjobbnak ítélt zenekart engedi a középdöntőbe, melyet augusztus 23-ra tervezik a szigetszentmiklósi Árpád Vezér Music Pub-ban, ahol élőben folytatódik a bemutatkozás. Az itt színpadra lépő csapatok közül az öt legjobb megy tovább a szeptember 6-i Kéktói döntőbe.

Jelentkezési feltételek: a jelentkezési lap, a nevezési díj (10 000 Ft) és egy amatőr demo felvétel - mely három számot tartalmaz – határidőre való benyújtásával a szigetszentmiklósi Közösségi Házba, illetve a borítékban mellékelve az intézmény megjelölt bankszámlájára történt befizetés igazolását. A nevezési díj fejében minden zenekar, aki megjelenik a döntőn átvehet egy 20.000 Ft értékű Hangáruház utalványt.

Deák Bill és a PUF is fellép

A szeptember 6-i fesztivál programját a döntőbe jutott amatőr zenekarok versengése mellett csepel-szigeti rock-zenekarok valamint két fő zenekar fellépése teszi teljessé. A jó hangulatot garantálják a nap zenei étlapján szereplő formációk: a tavalyi verseny győztese, a Hemba őket követi a Manökken Proletarz (alternatív rock), majd a hatvanadik évét taposó Deák Bill Gyula Blues Band-je lép színpadra és végre új lemezük anyagát is hallhatjuk, az este folyamán a Pál Utcai Fiúk (alternatív rock) koncertje várható a csúcspontnak a Testi Egyenleg Ska Kollektíva előzi meg őket. Végül, de nem utolsó sorban a program zárásaként a Zsuzsa néni közbelép lendületes produkciója teszi fel a pontot az i-re.

Az utógondozásra gondolva havi rendszerességgel kínálkozik majd lehetőség az egyik pub-ban, a támogató szándéka szerint. Természetesen a jogot fenntartva s felléptetni kívánt zenekarok kiválasztásához.

- Roxiget / K.T. -

[2008.07.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még