2024. május 7. | kedd | Gizella nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Szabolcs Online
Kapcsolatok
Kocsis Janika
Legnépszerűbb csengőhangok

Manipulálták a tehetségkutató felvételét - nézd meg a botrányos videót!

Július 9-én késő este jutott a Partysztár országos zenei tehetségkutató versenyt szervező tudomására, hogy az egyik internetes portálon hamis műsorrészlet jelent meg. - írja a szon.hu

A szerzői jogvédelem alatt álló műsor végső eredményhirdetését manipulálták: nem az hangzott el győztesként, aki valójában a legjobbnak bizonyult a 36 zenekar közül. A műsort megvágták és a valóságban nyertes székesfehérvári zenekar neve helyett Kocsis Janika nevét vágták oda.

A versenyen szintén induló nyíregyházi zenész nem mellesleg szintén előkelő, „egyszemélyes előadó” kategóriában valóban első helyezést ért el, de ez nem azt jelenti, hogy a műsort ő nyerte meg.

Átlátszó és nevetséges

„Szánalmasnak és nevetségesnek tartom azt, hogy valaki azzal töltse az idejét, hogy átvágjon, manipuláljon egy műsort – nyilatkozott a szon.hu-nak Bákai Tünde a szervező iroda produkciós vezetője. Ezúttal üzenem annak, aki ezt tette, hogy a Kocsis Janikát lejárató kampánya csődöt mondott. Átlátszó és tényleg nevetséges, hogy mások eredményeire féltékeny emberek így akarnak a produkció és Kocsis Janika között feszültséget kelteni.

Én és a műsor producere, Orosz György jelenleg is jó kapcsolatot ápolunk Janikával, úgyhogy az illető manipuláló maximum jó ingyen reklámot csinált ezzel a Partysztárnak. Elnézést kérünk a valójában győztes székesfehérvári zenekartól, és nem utolsósorban a zsűri elnökétől, Mosquitótól, akinek a nevében manipulálták a műsor eredményhirdetését.

Természetesen kiderítjük, ki hamisította meg a műsorrészletet, ki tárta a nyilvánosság elé, ezzel együtt pedig megtesszük a szükséges jogi lépéseket, és persze az eredményről is szívesen tájékoztatjuk Önöket”.

Lapunk megkereste Kocsist, aki röviden elmondta: "Értesültem a felvételről, láttam és abból arra következtettek, hogy a készítőt nem rossz szándék vezérelte."

Az űgy folytatása

Íme a botrányos videó!


- Bíró Zsolt szon.hu alapján -

[2008.07.10.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
norro79 2008.07.10. 13:52 • [1]
Jajj de nevetséges ez az egész! Hogy lehet összerakni, a profi, teljesen élőbe játszó zenekart, a harmónikás csárdás imádókkal, a billentyűzni semmit nem tudó play gomb nyomkodókkal? Oké, hogy külön kategória lett, de akkor mi az, hogy zenekar? Annak számít a profi zenészekből álló 6-7 fős formáció, meg 40- en túli, szemüveges cigánynótát éneklő énekesnő, a három újjal zongorázó zenésztársával? Meg a kocsmahangon mulatóst vinnyogó, kraftwerk felállású duó? Tudomásul kellene venni, hogy vannak olyanok, akik valóban zenészek, tanulták a zenét és vannak olyanok akiknek berúgva a nagyapja mondta, hogy fiam, neked orgonyistának kell lenned, mert szépen eldanolod a nótámat! Ez a verseny tanúságos lehet mindenkinek! Ja! A mondva csinált győztest meg tájékoztatnám, hogy a Monti csárdás meg korántsem így van!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még