2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Hooligans és Keresztes Ildikó a Starcaféban!
Ma délután Ákossal, Moór Bernadett-tel és Erdélyi Lacival kávézhatsz
Világsztárok a Starcafé-ban!
Sugababes a Starcafé-ban
Rúzsa MagdiDJ Kincses a sztárok kávézőjában
Starcafé a VOLT jegyében
Világhírű előadó a Starcafé-ban!
Kapcsolatok
Szabó Leslie
Ágnes Vanilla
Nap Rádió

Olasz macsó, szőke szépség és új életet kezdő gitáros a Starcaféban

A Starcafé mindig képes valamivel meglepni a hallgatóit, s most sem lesz másként. A jól megszokott alapanyagok mellé, amely a bevált harmónia pilléreit alkotják, most is jó adag közismert személyiséget kevernek.

Így igazán különlegesnek ígérkezik a most szombati Starcafé is. Az interneten is fogható Nap Rádió sztármagazinjában Kóczán Bálint műsorvezető beszélget az olasz macsóval, Giannival akik nemrégiben még a Sofőrök idegein táncolt. Gianni is, mint ahogy a többi meghívott vendégtől is megszokhattuk már, őszintén felel majd a neki intézett kérdésekre.

Megosztja a hallgatókkal többek között azt is, hogy nem érti, és komoly kételyei vannak, hogy miért is ragadt rá a macsó jelező, de persze nem csak erre a témára lesz kiélezve az adás, hanem sok minden egyébről is leplezetlenül és nyíltan beszél majd. Kedvcsinálóként megemlítjük, hogy szóba kerülnek a csodálatos magyar és olasz nők, az itteni és az itáliai konyhája, na meg persze a médiavilág kuszasága és egyéb érdekesség mellett sem fog szó nélkül elmenni Bálint.

Új lemez a gitárostól

Nem is olyan régen még Szabó Leslie magánéleti válságáról cikkeztek a bulvársajtó termékei, ám most egy igazán örömteli hír apropóján foglalta el az erre az adásra neki fenntartott széket az énekes, gitáros.

Ugyanis új lemezzel jelentkezett. Mindenki emlékezhet, hogy a Megasztárban vált ismertté, ám mindenképp ki kell emelni, hogy már előtte is elismert zenész volt. A muzsikus most a korong készítéséről mesél, és persze azért szót ejt magánélete történéséről is. Őszintén és nyíltan, ahogy azt ebben a műsorban szokták!

Ágnes, Vanilla nélkül

Újra visszatért a zenei életbe a közkedvelt Ágnes, ám most már elhagyta nevéből Vanilla-t. A szépséges és gyönyörű hangú művésznő mesél a műsorvezetőnek többek között arról is, hogy milyen is az amikor valakinek megvan a kialakult művészi hitvallása, és milyen az az ihletett állapot, amikor az alkotókedvtől majd kicsattan a kreatív munkával foglalkozó személyiség. Sajnos Ágnessel kapcsolatban jelenleg elkerülhetetlen téma a súlyos betegsége, de reméljük, a produkcióból kiderül, hogy már egyre jobb egészségnek örvend.

A hűség városából a milánói kifutóra

Sallai Arnold
soproni modell az elmúlt hónapokban bejárta a világ legismertebb kifutóit, látogatást tett például Milánóban, Hongkongban és Bangkokban is. Az ott megélt élményekről, kalandokról, tapasztalatokról csak a Starcaféban mesél.

Ezek után mi mást lehetne javasolni, mint azt, hogy aki csak teheti, válassza szombaton délután, tehát 19-én, az interneten is hallgatható Nap Rádió műsorát, ahol őszinte kérdésekre őszinte válaszokat kaphatnak a hallgatók!

– Havassy Anna Katalin –

[2008.07.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még