15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. május 17. | hétfő | Paszkál nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Játszótéri játékok
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Kazal László
Legnépszerűbb csengőhangok
Imredy Péter

Zenei CD született a 25 éve elhunyt színész emlékére

Az idősebbek még emlékeznek rá, hiszen nemzedékek fütyülték, dalolták országszerte egyik legnagyobb kabarészínészünk, Kazal László örökzöld slágereit, kupléit. Az Amerikából hazatért Imredy Péter előadásában, újrahangszerelve ismét felcsendülnek az olyan örökzöldek, mint a Zippzár, vagy a Telefonkönyv-polka. A Kazal László halálának 25 éves évfordulójára született emléklemez napokon belül kapható.

16 slágert tartalmaz a Kazal László halálának 25. évfordulójára készített emléklemez. A kuplék, slágerek Imredy Péter előadásában hallhatóak, aki egyedüliként viszi tovább a nagy nevettető emlékeit.

- Érzelmi és kegyeleti okokból csináltam meg a CD-t. A dalokat feldolgoztuk, újrahangszereltük harmonikával, gitárral, és egyéb hangszerekkel – árulta el az emléklemezről Imredy Péter.

Olyan slágereket poroltunk le, mint a Zippzár, a Nevető ember, a Fekete Péter öcsém, a Telefonkönyv-polka vagy az Egy dunaparti csónakházban. Sajnos szomorú aktualitása is van a lemeznek: a napokban elhunyt Dönci, azaz Dénes József, az Európa Kiadó, a Neurotic és a Balaton egykori zenésze hangszerelte, és természetesen ő is gitározik rajta.

Imredy nagysikerű Kazal-előadásokat tartott tavasszal New Yorkban és Jersey-ben, ősszel pedig az Egyesült Államok nyugati partján és Kanadában turnézik. A fellépések során két dalban Somló Tamással énekel duettet.

Az emléklemez napokon belül kapható.

– BigPress –

[2008.07.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még