2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Balázs Pali honlapja
Kapcsolatok
Balázs Pali

Balázs Pali szakdolgozat téma lett - mit ér ez a weben?

Zene nélkül mit ér az élet, Balázs Pali nélkül mit ér a rovat? Ezekre sosem fogunk választ kapni, mert nálunk van zene, a rovatban pedig a hosszú hajú szívtipró.

Külső
Dekoratív és egyszerű - leginkább ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni Pali oldalát. A dizájn lényegében három részből áll össze: egy kép, egy törzs és egy tapéta. Ez egyébként nagyon jól mutat itt, mert az énekes zeneileg sem cifrázza, így nem lepődik meg senki, amikor ideklikkel. Jobb ötletnek tartom, ha középre van igazítva egy oldal, mintha hozzátapad valamelyik szélhez, és a csúszkával is lehetne valamit kezdeni, mert a fekete mellett elég rosszul mutat a babakék.
10/8

Naprakészség
Legutóbb május 6-án került fel kifejezetten hír a honlapra, de amúgy közepes sűrűséggel áramlik erre felé az anyag. Nagyon jó, hogy a beléptető oldalon rögtön egy frissességgel, az új számával kerülünk szembe, ez már jelzi, hogy itt azért van tartalom. Különlegességek például, hogy kint van az sms-kódja Pali egyik számának, amely segítségével kérni lehet az egyik zenei csatornán, vagy éppen a szakdolgozat, ami egy hosszú, mély beszélgetést takar a zenésszel. A diszkográfia példa értékű, nézhető, hallgatható.
10/9

Kezelhetőség
Akinek nincs Windows Medaplyerre, az pórul jár itt, de jobb esetben letölti valahonnan, persze csak ha azt támogató operációs rendszere van. Ezt leszámítva egyszerű itt minden, a menüsor szerintem külön érdekes, viszont a képeknél van egy kis apróság. Ha megnyitunk egyet, akkor az felugrik egy ablakban, és amint bezárjuk, a csúszka visszaugrik a tetejére. Ez csak azért zavaró, mert sok fotó van, és így mindig ki kell keresni, hogy merre jártunk az előbb. Az is érdekes kicsit, hogy a sajtóképeknél nem ablakkal nyit, hanem továbblép az oldalon. Ez nem probléma, csak furcsa.
10/7

Lehetőség
Már említettük a lemeztörténetet, de visszatérünk, mert ugye több számot is a füleinknek szegezhetünk, sőt még videoklipeket is megnézhetünk. Ez mindenképpen egy jó ötlet és lehetőség, az meg pláne jó, hogy egy helyre tettek mindent. Említésre méltó még a fórum, valamint a webshop, a többi átlag dolog, de meg kell, hogy legyen.
10/10

Eredetiség
Itt sántít nekem kicsit a dolog, mert semmi olyan különleges dolgot nem találunk itt, amire azt mondanánk, hogy ez olyan tipikusan Balázs Palis. Bár, ha jobban belegondolok a hullámos fürtök itt is megjelennek :)
10/6

Őszintén szólva pozitívan csalódtam az oldalban, szép munka, látszik, hogy foglalkoznak vele. 50/40

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.08.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még