2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Dundika ismét énekel és nevetésre buzdít - nézd meg az új klipjét!
Meglepetések és gyönyörű hölgyek az Interaktívban
Képgalériák
Izgalmas képek a forgatásról
Kapcsolatok
Dundika (Hornyák Hajnalka)

Nem vetkőzik, de a végén nyer Dundika

Alap állapotban óriási kihívás egy ilyen bícs fílingű videót készíteni, mert erről a csontról már ezerszer lerágták a húst. Szerintem Dundika és a ’Nevess 100x’ sem talált rajta több harapnivalót.

Összhang
Nem feltétlenül értek egyet azzal a feltevéssel és trenddel (ami itthon és külföldön egyaránt menő), hogy ha egy klipet nyáron forgatnak, akkor abban csak strandolni, röplabdázni lehet. Ezzel ellenérv, hogy ez a dal igazából a tipikus feel the sunshine, amibe éppen lazán belefér az is, hogy négy csaj röplabdázik valahol az út mellett, a dombok között (az egyik képen látszik, ahogy egy busz elsiklik a háttérben).

Ezt a kis strandröpit végül is elfogadjuk, de nem mondanám azt, hogy ez volt a tökéletes választás, lehetett volna valami érdekesebbet is csinálni, ami feldobja a számot.
10/7

Ötlet
Ha valaki meg akarja lesni a legmelegebb évszakhoz köthető legjobb videoklipet, akkor ajánlom figyelmébe a The Underdog Projekt-től a ’Summer Jam’-et. Abban kihoztak mindent a témából, Dundika stábja viszont nem mondanám, hogy maradandót alkotott. Öröm az ürümben, hogy nem egy kigyúrt állatot tettek be bírónak, hanem azt a kisfiút, de ez sem számít újdonságnak.
10/3

Gyenge pont
Ez a rész, félig meddig már felszínre tört az előbb, kevés fantáziát fedezhetünk fel. Cselekmény és történés az ég világon semmi, nagyon kevés a helyszín, és ami van, az is elég sivár és silány. Persze itthon elég kicsit a fizetési sapka, de attól még nem kell feltétlenül fázni benne, mert apró, kreatív dolgokkal fel lehet dobni az egészet.

A legrosszabb az egészben szerintem, hogy unalmas. Csak 3:23 hosszú a felvétel, de elég nehéz végigülni, főleg azért, mert az izgalmasabb, érdekesebb dolgokat már az elején lelőtték.
10/2

Legerősebb láncszem
Az a néhány poén, mármint nem beütött pont, hanem mondjuk amikor Dundika vetődik egyet, az ellenfél meg mutatja neki h ’L’, azaz looser (vesztes). Már az tetszik, hogy Hajnalka bevállalt egy kemény, sportos vetődést, az meg pláne, hogy humoránál volt a rendező. A másik jó dolog szintén a kezdéshez köthető, ahogy a képek folyamatosan bevezetik az egészet, majdhogynem tömören el is mondják, hogy miről lesz szó. Ez már csak azért is tetszetős, mert így nem csalódhat senki sem, aki végignézi az egészet, hogy ő mást várt ettől. Az első 12 másodpercben minden benne van.
10/6

Nézhetőség
Az nagyon jó gondolat, hogy nem vagdalták szét az egészet nagyon apró kockákba, hanem hagytak időt a képernyő előtt ülőknek, hogy már első megtekintésre is felfogjon mindent a szemük. Vélhetően úgy gondolkodtak, hogy ez nem az a 100x megnézem klip, még ha a nevében ez is van.

Első nézésre amúgy külön érdekesség, hogy szerintem nincs olyan férfiember, aki ne azt várná, hogy a végén Dundika leveszi a felsőjét, vagy valami. Nem lövöm le a poént, nézze meg mindenki a klipet, és döntse el maga.
10/8

Nem kaptunk semmi újat, viszont ahhoz képest nem lett ez annyira rossz. A legjobban a fantázia hiányzik belőle. 50/26

Dundika ismét énekel és nevetésre buzdít - nézd meg az új klipjét!

-Fábián Tamás-

[2008.08.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még