2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Rony bemutatkozó albuma bearanyozódott
Kefir korán kezdte
Zenekart alapított Farkasházy és Kefir?
Kefir és Mark egymás ellen - még a Névshowr felvételét is meg kellett szakítani
Koós János és Zimány Linda a magyar rap új sztárjai?
Kapcsolatok
Rony
Koós János
Kefir (Kecskés Tibor)
Kapcsolódó események
Lébényi Falunap
[2008. augusztus 16.
szombat 14:00]

Kefír és Koós János falunapra megy

Érdekes és színvonalas programot állított össze Lébény Nagyközség Önkormányzata a 2008-as falunapra. Minden korosztály megtalálja majd a neki megfelelő szórakozási lehetőséget. Arról sem felejtkeztek el, hogy sztárvendégeket hívjanak. Minden további zenei részlet kiderül cikkünkből!

Az eseményt 16-ára, szombatra, a helyi sportpályára hirdették meg. Már a tavalyi program is számos látogatót csalogatott a községbe a környező falvakból, sőt olyan látogató is volt, aki direkt az akkor fellépő Aradszky László kedvéért autózott Lébénybe. A hangulat remek volt.  

Az idei falunap 14 órakor kezdődik, és csak remélni lehet, hogy a rossz idő nem tesz keresztbe a terveknek. – mondta Kovács Ildikó, a helyi művelődésszervező.

A zenei műsorok sorát a szomszéd falu rezesbandája a Mosonszentmiklósi Fúvószenekar előadása nyitja, amelynek repertoárja nagy valószínűséggel mindenki számára nyújt olyan élményt, amely már a kezdetekkor meghozza az alaphangulatot.

Aki esetleg egy kis táncra áhítozik, annak sem kell messzire menni majd, mert éppen 3 órakor lépnek a színpadra a fürge lábú meghívott vendégek, akik mindenféle produkcióval bizonyítják, hogy megállják helyüket a „világot jelentő deszkákon”.

Másfél órával később a helyszínre látogat többek között Mágnás Miska is, persze csak képletesen, hiszen felcsendülnek még ehhez hasonló népszerű és örökzöld operett dallamok is, amelyek egy kis nosztalgiázásra is lehetőséget adnak. Ezt követi majd egy néptáncbemutató.

Érkezik Kefir!

A nap első sztárvendége fél 6-kor ékezik, mégpedig Rony személyében, aki egykor a felejthetetlen Cserháti Zsuzsa slágerével, az Árva fiúval lett népszerű. Azóta már önálló dalokkal is jelentkezett. A temperamentumos énekesnő műsora pörgős lesz, az már biztos.

A pop vonalat ezt követően felváltja a lágyabb stílus, amelyet a Kimlei Harmonika Együttes műsora képvisel majd, akik egyben előkészítik a hangulatot a következő sztárvendég, Kefir érkezésére. Feltehetően a tinilányok szívét nem csak a nagy slágerekkel dobogtatja majd meg a jóképű énekes.

S ha már voltak operettek, a musicalekről sem felejtkeztek el a szervezők, ugyanis fél 8-kor A Macskáktól a Dzsungel könyvéig címmel egy összeállítást láthatnak és hallhatnak a kilátogatók. Levezetésként pedig – valószínűleg a férfiak nagy-nagy örömére – hastáncosok is színpadra lépnek, hogy egy kicsi a Kisalföldre csempésszék a keleti tájak hangulatát.

Koós János nosztalgikus hangulatra csábít

Este kilenckor talán még Piroskától is elbúcsúzhatunk, miközben a Kislány a zongoránál fog ülni… Nem tévedés, a sztárvendég nem más lesz, mint többek között ennek a két nagy slágernek az előadója: Koós János. Elkíséri őt felesége Dékány Sarolta.

Negyed 11-től pedig nosztalgia disco veszi kezdetét, ahol rophatja majd fiatal és idősebb.

– Havassy Anna Katalin –

[2008.08.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még