2024. március 19. | kedd | József, Bánk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Alexsession Hivatalos Weboldala
Kapcsolódó cikkek
A sztár DJ-k Nyíregyházán fiesztáznak  - belépőt nyertek
Fergeteges fiesztával indult a nyár Nyíregyházán - képekben, videóval
Kapcsolódó Kiadványok
Válogatás / több előadó: Dancemix Parádé 3
Kapcsolatok
Ida Corr
Alexsession (Sandy Martinez)
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Flower Fesztivál
[2008. augusztus 20.
szerda ]

Alexsession szereti a virágokat?

Mozgalmas a nyara a népszerű lemezlovasnak. Dj Alexsession a hétvégéket klubokban és diszkókban tölti, persze nem (csak) szórakozás céljából. Sőt, fesztivált is rendez az elektronikus zene kedvelőinek.

Jó ideje már, hogy nem tévézéssel tölti a hétvégéit Alexsession. A népszerű DJ a hétköznapokon arculattervező grafikusként dolgozik napi tíz órában, emellett pedig producerkedik, vagy kisebb-nagyobb munkálatokat igazgat. Sőt, a barátaival néha egy kis zenélgetésre is összeül, de a péntek és szombat estéi már a klubokról szólnak.

- Nagyon fárasztó, de ezzel együtt imádom csinálni. Imádok új embereket megismerni és szórakoztatni. Igazából csak az utazgatás a magyar utakon, ami idővel kicsit unalmassá tud válni, olyankor aludni szoktam – mesélte viccesen Alexsession.

- A nyári időszakban a fesztiváli fellépések miatt nem csak hétvégén éjszakázok, hanem hét közben is, de a monumentális rendezvényeken való meló nem is igazi munka. Minden fáradságot megér, amikor mondjuk hatezer ember egyszerre sikít vagy énekel valamit veled – tette hozzá.

Persze nemcsak a klubokban keveri a zenét a DJ. A nyári fesztiválokon is rendszeresen fellép, nem is kis sikerrel.

- A Hegyalja Fesztiválon, Tokajban például éjféltől reggel ötig nyomtam a zenét. Hát „ultra komoly volt” kicsit elektronikusabb hangzású house zenéket játszottam, de azért volt a szettben Red Hot, és Nirvana is, természetesen remix verzióban. Az emberek meg imádták, ahogy én is. Nagyon jó volt a hangulat – emlékezett vissza.

Persze ezeket az állításokat bizonyítani is tudjuk, íme egy apró részlet az öt órás partyról:

 

No nem csak vendégként jeleskedik egy-egy zenei eseményen, hanem szervezőként is vállal feladatot olykor. Már hatodik éve annak, hogy augusztus huszadikán a debreceni Lovardában megrendezik a Flower Festivalt, amelyre a hazai elektronikus zene legjobbjai mellet idén Ida Corrt is meghívták.

A dán világsztár kétszer is fellép majd, tizenkilencedikén Kisvárdán, huszadikán pedig Debrecenben énekli el - egyebek mellett - a Let me think about it című dalát. A hölgyek tehát készülhetnek, hiszen tipikusan ez az a dal, amire általában elkezdenek vetkőzni a diszkókban.

Apropó lányok. Még egy jó hírrel is szolgálhatunk, Alexsession szíve - információink szerint - szabad. A DJ lapunknak elmondta, hogy szerelem nincs, jelenleg csak a munka tölti ki az életét. Arra a kérdésre, hogy várható –e előrelépés „ebben a projektben” a közeljövőben azt válaszolta, hogy egyelőre nem valószínű, mert nincs még meg a kiszemelt alany.

- Mondjuk úgy válogatós, nagyon nehéz természetű pali vagyok – mondta a lemezlovas, akinek a hamarosan két új videoklipje is debütál a Viva Televízióban.

-ej-

[2008.08.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.18.]
gazda szolgáltatás [2024.03.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
Az Amaranthe & Dragonforce...

A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Februárban - hat alkalommal - Budapesten...

Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
Bestiális este a Barba Negrában
beszámolók még