2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Szavazz!
Kapcsolódó cikkek
A győzelem kapujában a magyar versenyző!
Kapcsolatok
Vojtek Milán (Näsh La’Sallë)
Legnépszerűbb csengőhangok

Előkelő helyen egy magyar remix Mariah Carey versenyén

A világsztár mindig felhívja valahogy magára a figyelmet. Most éppen egy remixverseny zajlik a neve alatt, aminek magyar nevezője is van Vojtek Milán személyében. S jelen állás szerint lehet, hogy a dobogón kap helyet a fiatalember.

Milán egy pályája elején járó fiatal zenei producer, aki a csupán két éve foglalkozik komolyabban a témával, de talán máris egy világsiker kapujában áll. A stílus, amelyben a zenéit készíti nem más, mint a house. Ez alatt a rövid idő alatt is számos eredményt ért el.

S mint ahogy az a mesékben lenni szokott, a kislegény úgy gondolta van benne elég kurázsi ahhoz, hogy egy nemzetközi versenyre nevezze be egyik remixét, hátha jutalmul megkapja a királykisasszony hőn áhított kezét. Ami jelen esetben nem más, mint az ismertség első foka. De mit is jelent ez az egész? Nos, Mariah Carey - I'll be lovin' you long time néven hirdettek meg egy viadalt, amelynek jelenleg a szavazási periódusánál tartunk, az egész szeptember 12-éig tart. A beérkezett pályázatok száma magas, egész pontosan 1219-en gondoltál úgy, hogy megpróbálják mire is képesek.

Szenzációs helyen

Ami tényleg az, legyen bármi is a végeredmény. Ugyanis Milán jelenleg a 2. helyen áll! A dolog persze nagyon képlékeny még, mert sajnos a szavazatszámot nem írja ki az oldal, de feltételezhető, hogy özönlenek a szavazatok, mert a helyzet szinte percről-percre változik. S hol van még a vége?

Nagyon sok az idő még a verseny végéig, és addig nagyon sokat tehetünk azért, hogy a magyar fia megvalósítsa a nagy tettet. Ha nem szavazunk, akkor megelőzik és kezdődhet újra a lépegetés. Tudjuk, kicsit talán Sziszifusz munkájához hasonló a helyzet, de hát többször megmutattuk már, hogy semmi sem lehetetlen.

Persze ahhoz, hogy felelősségteljesen tudjunk szavazni tudni kell, hogy mi az egész verseny menete. Nos, voksolni tehát szeptember 12-éig lehet, egészen pontosan éjfélig. Ekkor lezárják az oldalt. S az első 10 helyett remix kerül egy szakmai zsűri elé, akik kimondják a végső ítéletet. Ahogy Milántól megtudtuk, valószínűleg rajta kívül van még néhány magyar pályázó is, de az már biztos, hogy ő áll a legjobb helyen, s persze senkinek sem lenne rossz, a fináléban egy honfitársunknak szurkolhatunk.

Hol és hogyan szavazhatsz?

Először is rá kell kattintani az oldal link menüpontja alatt megadott linkre, s mikor bejön az oldal, akkor középen mindenki talál majd fehér négyzetet, benne egy felirattal: VOTE FOR ME. Erre a kiírásra kell kattintani, és az erre felugró ablakba beírni egy működő e-mail címet. Ha ez megvan, akkor jobbra mellette van egy gomb a VOTE felirattal, arra kell klikk-elni. Ezt követően a fent megadott e-mail címre érkezni fog egy üzenet a Indabamusic.com-tól, amiben meg kell erősíteni a szavazatot. Az angolul nem tudók kedvéért: a hosszabb linkre kell kattintani, és máris megajándékoztuk Milánt egy újabb szavazattal.

Úgy gondoljuk nem nagy feladat ez, s ha cserébe ismét magyar sikernek örülhetnénk, nem is lenne szebb ajándék. Nem csak Milánnak, nekünk, honfitársainak sem!

– Havassy Anna Katalin –

[2008.09.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még