2024. április 30. | kedd | Katalin, Kitti nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Folytatódik a Szombat esti láz - íme a meglepő részletek!
Stohl András és Südi Iringó egy párt alkotnak
Ők táncolnak a Szombat Esti lázban
Kiderült, miért vállalta Rózsa György a Szombat esti láz szereplést - videóval
Gyorshír! Bereczki Zoltán a Szombat esti láz új műsorvezetője!
"Figyelj, én még most sem hiszem el!" - mondta Bereczki Zoltán, az RTL Klub új műsorvezetője
Gondoltad volna, hogy ... Érdekességek Südi Iringóról, a Szombat Esti láz sztárjáról
Kapcsolatok
Südi Iringó
Angyal András
Cseh Szakál Tibor
Markó Róbert
Práger Kitty
Rózsa Csilla
Legnépszerűbb csengőhangok
Szombat esti láz

Meglepő vallomások a Szombat esti láz próbáin

A táncos showműsor 3. szériájának szereplői nagyon igyekeznek...

Gáspár Beának már sikerült szombat esti frászt hoznia partnerére. A Szombat esti Láz sztárja ugyanis mindenhol azt nyilatkozta, hogy mennyire nem tud táncolni.

- Azért megalapozottak a félelmeim, mert én egy antisportfüggő vagyok. Maximum akkor sportolok, amikor kinyitom a hűtőt. Egyébként nem.

Bea asszonyt Cseh Szakál Tibornak kell rávennie a kemény munkára, aki annak idején Erdélyi Mónikát is megtáncoltatta.

- Mindenki agyon dicséri, azt mondták róla, hogy türelmes és strapabíró, s ez engem nagyon megfogott.

Bea és Tibi első próbáján aztán kiderült, hogy Gáspárné sem eszi olyan forrón a kását, ahogy főzi.

- Hál’ Istennek nagyobb volt a füstje, mint a lángja ennek a hírnek, mert amikor elkezdett mozogni a csípője, s amikor elkezdte tekerni, akkor megnyugodtam – mondta Tibor a Reflektornak.

Mostanra a Szombat esti láz minden sztárja párra talált, hiszen megtudták, kivel is töltik a következő hónapokat szorosan összezárva egy próbateremben. Rózsa Györgynek nem nagyon kell ismerkednie partnerével, ugyanis neki a lánya fog újat mutatni.

- Remélem, hogy nem fogunk összeveszni. Ugyanis szoktunk, de én erősebb vagyok, apu fél – állította Csilla.

- Én viszont ravaszabb – tette hozzá Gyuri bácsi.

Csilla a balettintézetben végzett, így apa és lánya tartanak attól, hogy kicsit hátrányban lesznek a többi képzett versenytáncossal szemben.

- Az ember azért indul egy versenyen, hogy nyerjen, de az, hogy én most két hónapig nap, mint nap együtt lehetek a lányommal, és együtt gyakorolunk, illetve megmutathatom, hogy az apja nem egy vén ember még, hanem meg tud ezt is azt is csinálni, most elég lesz – mondta Rózsa György.

Kiderült, miért vállalta Rózsa György a Szombat esti láz szereplést - videóval

Dammak Jázmin tizenévesen már elkezdett táncolni tanulni, de most alig várja, hogy újra felvegye a ritmust. Aki pedig megtanítja, Kovács Zoltán, Keleti Andrea férje.

- Az adottságai egyértelműen jók a tánchoz, úgyhogy azzal nem lesz probléma, én meg nem leszek olyan szigorú… - állította Zoli.

Zolinak tanárként is fel van adva lecke, hiszen felesége megnyerte az előző show-t Csonka Andrással. Jázmin, ahogy mindenki, már latolgatja az esélyeket.

- Nekem egyértelműen a Kiss Ramóna lehet esélyes, mind testileg, mind ritmusérzékben, habár nem tudom, hogy van-e neki, de kinézem belőle, hogy tud táncolni, vagy meg fog tanulni.

Robi jól kezeli Ramóna félelmeit

Kiss Ramóna partnere Markó Róbert lesz, aki korábban Kovács Ágit tanította. A Barátok közt Zsófija szerint hozzá egyetlen szó a kulcs.

- Türelem. Mindenekelőtt türelmesnek kell lenni, de abszolút alkalmazkodó vagyok, figyelek, mindent megcsinálok, úgyhogy nem lesz velem probléma. Nagyon jókat hallottam róla, például, hogy nagyon jól táncol és nagyon ügyes, úgyhogy nagyon örültem.

Rami és Robi csak a táncteremben találkoztak először, de kiderült, hogy Robi nagyon jól kezeli Ramóna félelmeit, és a humoruk is passzol egymáshoz.

- Ha nem is a legnehezebb elemeket, de az alapokat biztosan meg fogom tudni tanulni, viszont szorongok is, mert eggyel kevesebb nap van már hátra – mondta Ramóna.

Stohl Andrásnak nem kellett bemutatkoznia partnerének, hiszen az előző két show műsorvezetőjeként jól ismeri őt. Tanára nem más, mint Südi Iringó.

- Azt gondolom, hogy jó páros lehetünk, ilyen nagy energiabomba mind a két fél, azonban nem lesz könnyű dolga se neki, se nekem, mert nagyon sok elfoglaltságom van.

András és Iringó is bevonultak már a próbaterembe, és szinte az első perctől kezdve keményen dolgoznak. Stohl óriási versenyre számít, szerinte neki főként Katus Attilával lesz párharca.

- Ugye ő Aerobik-világbajnok, ami teljesen más, mert kötött mozgás, de azért az is ritmus, az is zene, ráadásul ő egy nagyon jó kiállású férfi, úgyhogy tőle nagyon tartok.

Katuséknál megvolt az összhang

Katus Attila és párja, Molnár Andrea első látásra megtalálták a közös hangot. Attila számára most fordul a kocka: eddig a tanárszerephez szokott, most viszont ő lesz a nebuló.

- Nagyon bízom az Andreában… Nem nagyon ismerem a táncot így közelebbről… De haditerveink már vannak, azokat 5 perc alatt elkészítettük. Nagyon izgalmas lesz ez az egész.

Attila sportolóként hozzá van szokva a kemény munkához, és azt ígéri, hogy nagyon szorgalmas lesz. Szerinte a színészeknek nagy előnyt jelent a színpadi mozgás, így ők könnyebben felveszik majd a ritmust a többiekhez képest.

- Azt szokták mondani, hogy mivel én sportoló vagyok, nekem nagy az előnyöm, de én ezt visszafordítom, hogy a színpadi és a színházi múlt is sokat számít, hiszen ők is koreográfiával foglalkoznak…

És akitől az összes szereplő leginkább tart: Udvaros Dorottya. A művésznőt Angyal András viszi táncba, aki nevével ellentétben a korábbi show-k során igen kemény tanárnak bizonyult. Dorottya kicsit tart a fizikai megterheléstől, de olyan személyiség, akit doppingolnak a nehéz feladatok.

- Szeretni kell engem, és ha nagyon nem megy, akkor bátorítani a buksi fejemet. Oroszlán vagyok, úgyhogy engem úgy kell gyötörni, hogy mindig bátorítani kell. Különben összeomlok, és akkor nem bírok semmit csinálni.

Csányi Sándor a próbateremben találkozott először partnerével. Azzal a Práger Kittyvel, aki az első show-ban Gönczi Gábort a döntőig táncoltatta.

- Én baromi nehéz eset vagyok, rettenetesen akaratos, iszonyatosan makacs, azt hiszem, hogy semmi jó nem jut eszembe most így, komolyan. Azért kompromisszumképes vagyok, de nagyon nehéz lesz velem, az biztos.

Kitty áll a feladat elé, és reméli, hogy jó hangulatban telnek majd a próbák, mert szerinte ez a munka alapja.

A párok tehát egyelőre a próbatermekben küzdenek a lépésekkel, és egy kicsit egymással is. De hamarosan a nézők kegyeiért is felveszik a harcot a Szombat esti láz színpadán.

Olvass tovább:
A Szombat esti láz legfrisebb hírei

– RTl Klub.hu/Reflektor –

[2008.09.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még