2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Dolgozd át Varga Zsuzsát, aki gőzerővel nyomja!
Kapcsolódó Kiadványok
Varga Zsuzsa: Barkácsklub lányoknak
Kapcsolatok
Varga Zsuzsa

Kevés pénz, sok érzés és hangulat Varga Zsuzsa új klipjében

Egy klip, ami előhozza belőled a gyermeket, a csínytevéseket, a lázadást. Ahogy Hamvai P.G. mondaná: ha egy gyerkőc nem rossz, akkor unalmas. Lássuk, hogy sikerült az énekesnő ’Szállj ki a kocsimból’ című képes produkciója.

Fontos! Mielőtt elolvasod a kritikát, nézd meg a videót.

Összhang
Sokkal árnyaltabb és humorosabb lenne a kisfilm, ha a gyerekek nem szóról szóra játszanák el a sztorit- mondta VZS, és milyen igaza volt. A klip így száz százalékosan visszaadja a dal hangulatát, aminek következtében kicsit olyan érzése van az embernek, mintha ugyanazt látná, amit hall. Ez valószínűleg a kislányok megjelenéséből is adódik, ugyanis az egész számnak van egy olyan lázadó tinilányos miliője, és tessék, ott ugrálnak, rosszalkodnak a csajok.
10/10

Ötlet
Az elképzelés szerintem nyugodtan elfér az újdonság kategóriában, mert bár akadnak olyan produkciók, ahol a koncertfelvételek mellett fut valamilyen sztori, de mivel a dal sem megszokott, így annak tükrözése is különleges lett. Jobb is így, hogy valamilyen ráerőltetett művies történetet erőszakoltak ebbe a néhány percbe, hanem csak a zenéről és a fílingről szól az egész. Ez más esetekben úgy néz ki, hogy ezer, unalmasabbnál unalmasabb kameraállásból tekinthetjük meg a zenészeket, ami mellé be van még téve valami kis mese. Ez viszont egészen élethű. Ezt a szót kerestem eddig :)

Külön tetszik, hogy a friss húsnak számító tagok is felvillannak néhány képkocka erejéig, ami abból a szempontból sokat számít, hogy jobban átjön a formáció csapat mivolta.
10/10

Gyenge pont
Nincs! Nagyon jók a vágások, a spinkók is jól adják a szerepüket, aranyosak és ügyesek. A banda is remekül mozog, az operatőrök pedig a megfelelő helyekről készítették a felvételeket. Szerintem ezt felesleges tovább ragozni.

Negatívumként egyedül annyit lehetne felhozni, hogy láthatóan kevés volt a pénz a produkcióra, de ha valaki ezt szemrehányja, az szálljon ki a kocsimból. A szép képek megfizethetőek, a kreativitás viszont nem!
10/10

Legerősebb láncszem
Mindenképpen szerintem a hangulat, de nehéz így egy-egy részt kiragadni a klipből, mert annyira egyben van az egész. Hiába száz fölötti vágás van a videóban, mégsem töredezett az alkotás, hanem inkább gördülékeny, folyamatos.
10/10

Nézhetőség
Egyedüli problémám ennél a résznél akad, mégpedig az egyensúly terén. Talán lehetett volna több koncertképet és valamivel kevesebb kislányos jelenetet betenni, hiszen utóbbiak bár nagy hatást gerjesztenek a nézőben, annyi nem feltétlenül van a sztorijukban, hogy ennyit nézzük őket.
10/9

Összegzésként szerintem elég annyi, hogy így kell egy jó ötletet egyszerűen, de nagyszerűen kivitelezni. 50/49

-Fábián Tamás-

[2008.10.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még