2020. augusztus 12. | szerda | Klára nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Linkek
További információ
Kapcsolódó Kiadványok
DanceRiders: Bárhol jársz...
DanceRiders: Vigyázok Rád
Kapcsolatok
DanceRiders
Legnépszerűbb csengőhangok
Vasas Művelődési Központ
Kapcsolódó események
I. Tini Partysorozat
[2008. szeptember 26.
péntek 18:00]

Győr határozott STOP-ot mondott a drognak – bulizz biztonságosan!

Tette ezt olyan formában, hogy életre hívta a Drog-Stop Tini Partysorozatot, amelynek keretén belül a fiatalok kulturáltan és veszélyektől mentesen szórakozhatnak.

A DanceRiders úgy döntött valamit tenni kell. A csapat, amely 2006-ban alakult és amelyet két győri deejay és egy producer alkot eljutott arra a pontra, hogy végre megrendezhetik az első olyan bulit, ahová minden szülő nyugodt szívvel engedheti el csemetéjét. Itt ugyanis nem lesz sem drog, sem cigi, sőt még alkohol sem. Csak zene, tánc és szórakozás. Na meg persze ügyelnek a drog prevencióra is.

A csapat igyekszik megteremteni minden olyan feltételt, ami kellhet egy jó partyhoz. Ehhez megfelelő alapot biztosít számukra a sok éves tapasztalat, amelyeket iskolai bálok alkalmával szereztek, illetve örömteli hír, hogy a rendezvényt szárnyai alá vette a Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola vezetősége és diákönkormányzata. Így kettőjük összefogásával rendezik meg az első Drog-Stop Tini Party-t.

Ha hallgatsz, ingyen bulizol!

S persze szeretnének rendszer csinálni, mert vallják: megfelelő körülmények és biztonsági feltételek mellett lehet igazán jót bulizni. A party este 7-től 11-ig tart, hasonlóan az iskolabálokhoz, azonban minden második héten 6-tól 7-ig meghívott előadó mutatja be a drogok, az alkohol és a cigaretta káros hatásait. Aki az előadást meghallgatja, ingyen bulizhat utána, amúgy a rendezvényre való belépés 400 forintba kerül az uraknak és 300 forintba a hölgyeknek. A büfében nem lesz szeszesital és dohánytermék árusítás, illetve szigorú beléptetéssel zárják ki szervezők az esetleges drogbeviteli szándékot. A szórakozók biztonságáról pedig szakképzett biztonsági emberek gondoskodnak majd.
Mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a bulisorozat Győr Város Önkormányzatának teljes bizalmát élvezi az alkohol, a dohány és a drog visszaszorításáért.

Irány a Vasas!

Most pénteken tehát mindenkit várnak, aki szeretne egy hatalmasat bulizni a belvárosban található Vasas művelődési házban. Este 6 órától Herkely Ákos győri képviselő, a rendezvény egyik fővédnöke nyitja meg a rendezvénysorozatot illetve tart rövid előadást. Ne felejtsétek, aki részt vesz az előadáson, utána ingyen bulizhat!

Este 7 órától indul az igazi party, ugyanis a lemezjátszók mögött a DanceRiders zenél majd. A legjobb dance, pop és modern tánczenékkel várnak mindenkit 11-ig. S abban biztos lehet minden szülő: most nem kell félteni a fiatalokat, jó helyen lesznek!

– Havassy Anna Katalin –

[2008.09.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
énekest keresünk zenész » énekes/énekesnő/vokalista [2020.08.01.]
Meyer 7M altszaxofon fúvóka zenész » fafúvós [2020.07.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Képes beszámoló - AKÁRKI - moralitás-játék a Dóm téren
Bodolay Géza rendezésében 2020....

Megnéztük az Emelet buliját - képes beszámoló
Az ΞMΞLΞT idei első koncertjét a Barba...

Duett koncert Tompos Kátyával és Dolhai Attilával
Musical koncert a Madách Színház tetőteraszán - képekben
Musical sztárok a szabad ég alatt - képekben
Színház, szerelem és József és a színes szélesvásznú álomkabát! - képekben
beszámolók még