2020. június 1. | hétfő | Tünde nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Melyik magyar csapat lépjen fel az MTV angliai gáláján?
Sokkoló az AFC új klipje – cenzúrázzák a videót
Új műsorok az MTV-n: jön a rocktörténeit reality és a tehetségtelenek versenye
Képgalériák
Rockandrollból ötös - képek a műsorból
Kapcsolatok
Blind Myself
Mystery Gang
Nagy Feró
Wackor

Nagy Feró tanárnak állt

A magyar MTV saját gyártású műsora, Rockandrollból ötös címmel a héten indul. A reality show egy csapat tizenévesről szól, akik egy garázsban gyűlnek össze, hogy rocktörténetet tanuljanak a hazai rock világának legnépszerűbb figuráitól. Az osztályfőnök Uj Péter, a tanárok között pedig Nagy Feró is felbukkan.

Egy tizenkét tagú osztály történetét láthatjuk a Rockandrollból ötös című realityben az MTV műsorán. A casting alapján összeválogatott csapatban a piercinges punk lánytól a joviális szemüveges szörfpunk rajongóig mindenfajta tinit találunk. A csapat egy garázsban a rockzene történetét tanulja meg Uj Péter osztályfőnöktől és az adott témához illeszkedő meghívott vendégzenésztől. Előadó tanárok többet között a Mystery Gang, Wackor, Nagy Feró, Tóth Gergő (Blind Myself) lesznek.

Nagy Feró számára nagy élményt jelentett a csapatnyi tizenéves rendhagyó oktatása. Ugyan nem íratott felmérő dolgozatot a végén, de azért efféle visszajelzés híján is reméli, hogy hatással lehetett rájuk az előadottakkal.

induljatok el a saját útatkon

A saját élményeimet és tapasztalataimat osztottam meg velük, de arra is figyelmeztettem őket, hogy nem kell feltétlenül mindig az öregekre hallgatni. Merjenek újítani, higgyenek magukban, és bár fontolják meg a hallottakat, de ha van jobb ötletük, induljanak el a saját útjukon - összegezte Feró az élményeit.

Úgy láttam, tetszett nekik, hogy őszintén beszéltem. Valamennyire sikerült őket is megismernem, hiszen hagytam, hogy kibontakozzanak. Körülbelül fél óra alatt felmértem, ki a legpimaszabb, és ki az, aki inkább csajozna, mint hogy zenélgessen. Ami egyébként tökéletesen érthető, egy tizenéves esetében mi lenne ennél előbbre való?

Rockandrollból ötös - képekben

- zene.hu -

[2008.10.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még