2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Queen: The game
Kapcsolatok
Almár Judit

Új "kollekcióval" jelentkezik Alanis Morissette

November 18-án jelenik meg Magyarországon az énekesnő 19 dalból álló válogatása, amely a The Collection címet viseli és 10 év legszebb és legütősebb slágerei találhatók meg rajta.

Egy olyan nóta is szerepel a lemezen, mely újonnan hallható Alanistől, ez pedig nem más, mint Seal "Crazy" című dalának igen jól sikerült feldolgozása. A kislemez és a Meiert Avis által rendezett videoklip október folyamán jelenik meg.

Alanis saját maga válogatta össze a dalokat a The Collection -re, melyek a sorlemezekről (Jagged Little Pill, Supposed Former Infatuation Junkie, Under Rug Swept, So-Called Chaos), a Feast On Scraps DVD/EP-ről, az MTV Unplugged albumról, a Dogma, a City of Angels és a De-Lovely filmzenealbumokról, valamint a The Prayer Cycle albumról származnak.

A The Collection kétféle változatban jelenik meg: az egyik egy egylemezes verzió, melyen kulisszák mögötti felvételek is láthatók Alanisről, valamint egy korlátozott példányszámú kétlemezes csomag, mely tartalmazza a CD-t, plusz egy egy órás DVD dokumentumfilmet, melyen az elmúlt 10 év legfontosabb eseményei lettek megörökítve.

"Fantasztikus élmény volt összeválogatni ezt az albumot," mondja ALANIS. "Nem gyermekeimként néztem a dalaimat, hanem inkább úgy, mint életem házának szobáit...mindegyikük egy pillanatkép életem periódusairól. Néhányuk csak egyszerű kislemezmegjelenés volt, mások - a személyes kedvenceim - elmesélik azokat a dolgokat, amik velem történtek abban az időben, amikor írtam őket. Tulajdonképpen azért válogattam össze ezt a lemezt, hogy legyen majd mit mutogatnom az unokáimnak és dédunokáimnak, meg persze azért, hogy objektíven szemlélhessem írói és énekesi fejlődésemet."

1995-ös berobbanása óta Alanis napjaink egyik legelismertebb és legsikeresebb dalszerző-zenész-énekesnője lett. Mély, kifejező zenéje és előadásmódja hatalmas szakmai elismeréseket és egy még hatalmasabb rajongói bázist eredményezett világszerte, és nem utolsósorban 40 millió eladott albumot!

[2005.09.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még