2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Supernem honlap
Kapcsolatok
Supernem

Honlapértékelő: Supernemre ne mondj nemet!

Vörösen csábító, tüzesen izgalmas honlapot készített magának a Supernem. Bármire is kíváncsi a csapat rajongója, itt meglelheti a tudást. Friss, érdekes és színes, épp úgy, mint a zenekar maga.

Energikusan robban be a képernyőre a Supernem zenekar honlapjának főoldala. Tüzes színekben játszó, meleg hatást keltő látvánnyal játszik a készítő. Célja, hogy elhiggyük: itt minden a vérpezsdítésről szól. A hatás nem is marad el, nem lehet megállni, hogy a tucatnyi menüpontot ne fedezzük fel mind.

Mielőtt elmélyülnék a menüben, lássuk a nyitó oldal egyéb lehetőségeit is. Szépen tagolt, a zenekar stílusához és életérzéséhez hű munka. Amilyen nagy gondot fordítanak a srácok a zenére, épp olyan kitűnő szórakozás ez a honlap is. Apró hibáktól, hiányosságoktól eltekintve, minden a helyén van. Nagyon is!
A bal felső sarokban található a Supernem elmaradhatatlan logója, mely Tibi, Szabi és Imi karikatúrája. Ez alatt a legújabb,Tejfog című új albumukat rendelhetjük meg a shopból, akár CD-n, akár kazettán. És még ez alatt is találunk érdekességet, hiszen a fiúk képére kattintva megtudhatjuk tőlük, hogy kik ők, honnan jöttek. Sőt még egy kérdőívet is kitöltöttek, hogy például azt is megtudhassuk, miért éppen Supernem lett a zenekar neve. Az oldalon regisztráltathatjuk magunkat, mely több szempontból, például a vásárlásnál, vagy a csevegésnél jól jöhet. Az újdonságok közt a honlap bármely rovatában bekövetkezett változásokat jelentik tisztelettel, nehogy bárki, bármiről lemaradjon. Most pedig lépjünk beljebb, lessünk bele a menübe.

Hírek: Ez a rovat jelenik meg, miután az oldal betöltődik. A színvonal elvárná, hogy aktuális legyen minden infó, itt azonban csak régebbi eseményekről esik szó. A legutóbbi egy szeptember eleji bejedzés. A hírek rövidek tömörek, de annál lényegretörőbbek. Az érdekességek között olvashatunk arról is, hogy Tibi ősztől gitároktatást vállalt.

Rólunk: Egyszer volt, hol nem volt… kezdi meséjét a zenekar, akik nyíltan, humorral fűszerezve beszélnek a zenekar életének állomásairól. Lázasan várjuk a folytatást, hiszen vége lett már a második résznek is.

Diszkográfia: Van itt minden, ami szem, szájnak ingere, már ahogy a szólás tartja. Maxi, nagylemez időrendbe gyűjtve. A borító képére kattintva, az nagyobban megnyílik, a jól láthatóság végett. A lemezeken található dalok listája mellett a dalok szövege is helyet kapott. A fiúk olyannyira nem féltik szerzeményeiket, hogy a szövegek alatt egy nyomtatóbarát verzió is jár azoknak, akik hazavinnék a dalokat.

Újságcikkek: Sejtem én, hogy nem csak két cikk jelent meg a hazai médiumokban a zenekarról. Ők mégis csak kettőt éreztek érdemesnek, hogy közkinccsé tegyék. Ezek is a csapat emlékeit mesélik el, így érdemes átolvasgatni őket.

Koncertek: Valaki árulja el, hogy miért nincsenek a jövőbeni fellépések időpontjai feltüntetve? Három október eleji koncert árválkodik csak a menüben. Reméljük, nem kell aggódnunk azért, hogy a Supernem nem koncertezik már nekünk többet az idén?!

Audio/Videó: A srácok lemeze egy másik oldalon meghallgatható illetve meg is vásárolható. Itt azonban be kell érni kilenccel. Kattints a sárga névre és elindul a letöltés. A folyamatról, a dalról és a technikai háttérről is minden információ a rendelkezésre áll, csak legyen elég türelmed kivárni a végét.

Dalszövegek: Mint már olvashattad kicsit fentebb, a számok szövegelései megtalálhatók a diszkográfia menüben. Azonban a fiúk a könnyebb elérhetőség végett, egy külön menüben, kronologikusan összeszedték a dalaikat.

Letöltés: Igazi meglepetés ez a menü, hiszen ilyennel még nem igen találkoztam. No persze mi abban a nagy szám, ha valaki lehetővé teszi néhány háttérkép letöltését? Hát csak annyi, hogy mindezek mellett kottákat is találunk, hogy ne csak énekelni, de előadni is tudjuk a kedvenceket.

Fotóalbum: 2002-2005 közti események, koncertek és műtermi képek egyaránt megtalálhatók az albumban. Kellemes mennyiség, olykor érdekes tartalommal.

Shop: Vásároljunk. Megrendelhető a két eddigi nagylemez cd és kazetta formájában.

Fórum/Chat: Több fórumos téma mellett, chatelhetsz is a többi rajongóval. Érdeklődhetsz infók után és további titkokra, érdekességekre is fény derülhet a beszélgetések alkalmával.

Elérhetőség: Amennyiben neked nem elég a többi rajongó, Imivel, sőt a kiadóval is levelezhetsz, az itt megadott címeken.

Egy komoly alapokon álló, harmonikus lap a Supernem honlapja. A színek és a történetek vidámak, a legtöbbször viccesek is. Igazán kellemes kikapcsolódás velük szörfözni, még ha csak virtuálisan is.

mori

[2005.10.14.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még