2022. október 7. | péntek | Amália nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Stereo Palma
Náksi vs Brunner

Nézd meg Moszkva legnagyobb buliját! Magyarok csinálták!

Egy jól ismert magyar duó Stereo Palma néven hatalmas partikat tol a legnagyobb külföldi szórakozóhelyeken. Nézzétek meg, valamint olvassátok el Náksi Attila véleményét a buliról, a határon túli dolgokról és a lehetőségeikről:

A Stereo Palma, azaz Náksi Attila és Brunner Zsolt párosa a moszkvai Club Operaban zenéltek. A képek alapján is kiderül, hogy ez nem egy gyenge hely, Magyarországon nem igen van ehhez fogható.

- Keményen szűrik a közönséget, nem engedik be - nagyon helyesen - a tiniket, és figyelnek a dress codera. Ha nem megfelelő ruhában van az illető, nem jöhet be, akkor sem, ha a VIP listán van. Ezek az intézkedések növelik a klub elismertségét, és lehetővé teszik, hogy minden résztvevő jól szórakozzon. Itthon is bevezethetnének ilyeneket, és nem lenne minden szórakozóhelyen tinidisco.

Ilyen volt a buli:Nem forintoskodnak

- Egy ilyen bulinak komoly költségvetése van, a tulajdonosok itt nem alkudoznak tízezer forintokon, mint hazánkban…De azt mondják megéri, mert a Stereo Palma dalok és remixek világszerte sikeresek. Ezt jól mutatja, hogy bármerre hívnak minket a világon, úgy kezelnek, mint egy nagy nevet Angliából, vagy Németországból.

Igényes moszkvaiak

- Oroszország legjobb clubjaiban hetente fordulnak meg a világ menő DJ-i, így itt nem hogy nincs lemaradva a közönség, sokkal igényesebb, mint itthon. Bármit lejátszhatsz, nem fognak kimenni egy új dal hallatán. Sőt, érdekli őket, mit nyomsz te, kedvesek, lelkesek, szórakozni akarnak.

Azért a bármit idézőjelesen értem, hiszen volt már olyan világsztár DJ, akit húsz perc után leküldtek a pultról, mert nem olyan zenét tolt, mint ami a szórakozóhelyen menni szokott. Szerencsére mi végigjátszhattuk a két órás szettet, sikítoztak rendesen :)

Lost- eltűntek

Legalábbis a hazai paletta legerősebb színei közül, de ez őket nem igazán zavarja, mikor ilyen nagy bulikat csinálnak világszerte.
- Az elmúlt tizenkét évben minden csúcsot megjártunk Magyarországon, ideje végre a külföldieket is megmászni. Ha ennek az az ára, hogy itthon kevesebben figyelnek ránk, akkor ezt vállaljuk. Most a DiscoShit csapatára figyel az ország, három-négy éve még ránk fókuszáltak, hat-hét éve meg Sterbyre. Ez van :)

-Fábián Tamás-

[2008.10.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
HITEL VÁLLALKOZÓKNAK egyéb [2022.10.07.]
gazda szolgáltatás [2022.10.06.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Kétnapos ünnepségsorozat egy 30 éves lemez tiszteletére
Vannak feleslegesen erőltetett...

Billy Idol, a rocklegenda a Budapest Parkban - képekben
Az esős időjárás ellenére is közel...

Megnéztük T. Danny koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
50 éves lett Janza Kata, koncerttel ünnepelt - képekben
„Örs egy csoda” – koncerttel emlékezett az AWS
Megnéztük: 80's Disco Retro Festival a Budapest Parkban - képekkel
Óriási nyárbúcsúztató Kowa koncert volt a Parkban - képriport
beszámolók még