2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Stereo Palma
Náksi vs Brunner

Nézd meg Moszkva legnagyobb buliját! Magyarok csinálták!

Egy jól ismert magyar duó Stereo Palma néven hatalmas partikat tol a legnagyobb külföldi szórakozóhelyeken. Nézzétek meg, valamint olvassátok el Náksi Attila véleményét a buliról, a határon túli dolgokról és a lehetőségeikről:

A Stereo Palma, azaz Náksi Attila és Brunner Zsolt párosa a moszkvai Club Operaban zenéltek. A képek alapján is kiderül, hogy ez nem egy gyenge hely, Magyarországon nem igen van ehhez fogható.

- Keményen szűrik a közönséget, nem engedik be - nagyon helyesen - a tiniket, és figyelnek a dress codera. Ha nem megfelelő ruhában van az illető, nem jöhet be, akkor sem, ha a VIP listán van. Ezek az intézkedések növelik a klub elismertségét, és lehetővé teszik, hogy minden résztvevő jól szórakozzon. Itthon is bevezethetnének ilyeneket, és nem lenne minden szórakozóhelyen tinidisco.

Ilyen volt a buli:



Nem forintoskodnak

- Egy ilyen bulinak komoly költségvetése van, a tulajdonosok itt nem alkudoznak tízezer forintokon, mint hazánkban…De azt mondják megéri, mert a Stereo Palma dalok és remixek világszerte sikeresek. Ezt jól mutatja, hogy bármerre hívnak minket a világon, úgy kezelnek, mint egy nagy nevet Angliából, vagy Németországból.

Igényes moszkvaiak

- Oroszország legjobb clubjaiban hetente fordulnak meg a világ menő DJ-i, így itt nem hogy nincs lemaradva a közönség, sokkal igényesebb, mint itthon. Bármit lejátszhatsz, nem fognak kimenni egy új dal hallatán. Sőt, érdekli őket, mit nyomsz te, kedvesek, lelkesek, szórakozni akarnak.

Azért a bármit idézőjelesen értem, hiszen volt már olyan világsztár DJ, akit húsz perc után leküldtek a pultról, mert nem olyan zenét tolt, mint ami a szórakozóhelyen menni szokott. Szerencsére mi végigjátszhattuk a két órás szettet, sikítoztak rendesen :)

Lost- eltűntek

Legalábbis a hazai paletta legerősebb színei közül, de ez őket nem igazán zavarja, mikor ilyen nagy bulikat csinálnak világszerte.
- Az elmúlt tizenkét évben minden csúcsot megjártunk Magyarországon, ideje végre a külföldieket is megmászni. Ha ennek az az ára, hogy itthon kevesebben figyelnek ránk, akkor ezt vállaljuk. Most a DiscoShit csapatára figyel az ország, három-négy éve még ránk fókuszáltak, hat-hét éve meg Sterbyre. Ez van :)

-Fábián Tamás-

[2008.10.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még