2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Megtaláltuk a 10 legnépszerűbb webrádiót - kezdődik a szavazás!
Lezajlott a legnépszerűbb webrádiók versenye: végeredmény november 11-én
Kapcsolatok
Szent Korona Rádió
Legnépszerűbb csengőhangok

Íme a 10 legnépszerűbb webrádió

November lezárult az eslő alkalommal meghirdetett legnépszerűbb webrádiós versenyünk, amelynek keretén belül olvasóink sms-ben dönthették el, melyik adónak szavaznak akkora bizalmat, hogy felüljenek a trónra. Idézzük fel a végeredményt!

A versenyt toronymagasan nyerte a Szent Korona Rádió, amelyet 13 ismeretlen alapított. Azaz egymást csak az internetről ismerték a fiatalok, de ez elég volt ahhoz, hogy egy ütőképes rádiót hozzanak össze. Jelmondatuknak pedig nem mást választottak, mint „A tiszta magyar hang” , ugyanis az adó csak magyar zenéket sugároz a nap 24 órájában.

A „rock” adja a gerincet

A zenei világuk gerincét  „rock”-ot játszó zenekarok adják. Nehéz meghatározni a skálát, a legegyszerűbben úgy lehetne kifejezni, hogy a tradicionális,  értékeket minőségien játszó bandák, előadók dalai hallhatóak. A körülbelüli repertoár a Kívánságműsor oldalán tekinthető meg, ahol jelenleg közel 5000 dal közül lehet választani. Középpontban áll még a népzene, a népzenei alapokon nyugvó mai zene.

A zenei blokkokat önálló műsorokkal tűzdelik. Ilyenek például a Hegylakók (beszélgetős), Lánc, Lánc, Eszterlánc (néprajzi), Hungaricum (ismeretterjesztő), Erdőzúgás (vadászati), Radics Béla Emlékóra (öreg rockereknek), Vallásóra (ökumenikus), vagy éppen a legkedveltebb, a Kívánságműsor. Ez utóbbi minden nap 19:00-21:00 között hallható. Jelenleg 15 saját műsorral rendelkezik az adó, de a megalakulásuk óta több műsor született, hosszabb vagy rövidebb időre. Minden műsoruk korábbi adása letölthető és meghallgatható a honlapon.

Mi a nyeremény?

A szavazatokat október 22-én 0 órától egészen november 10-én 18 óráig vártuk. A legnépszerűbb netrádió, azaz a Szent Korona Rádió szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyert, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse, illetve a rádió kiérdemli a Zene.hu legnépszerűbb webrádió 2008 címet.

Ez úton is gratulálunk a Szent Korona Rádiónak és minden pályázónak köszönjük a részvételt!

További helyezések

2. Megadance
3.  PrivateBeat

4. Laza
5. Starmusic
6. MagyaROCK
7  Háló
8. PowerFM
9. Tranceteam
10. All-Star Oldies

A szavazatot leadók között is értékes nyereményeket sorsoltunk ki.

– zene.hu – 

[2008.12.30.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
siroesh 2008.11.12. 10:59 • [1]
hali, kaptunk két levelet a webrádiók szavazásáról, és mielőtt még több jönne, illetve egyesével kéne válszolni, álljanak itt a levelek és a rájuk adott válasz, azt hiszem sokakat érdekelhet.

Első levél:

A webrádió versennyel kapcsolatban írok nektek.
Nem értem,hogy lehet egy politikai rádió első egy olyan szavazáson ahol a zene a lényeg és nem az,hogy ki hol és milyen tüntetésekről számol be!!
Felháborító,hogy egy olyan rádió nyerhet egy ilyen szavazáson ahol a szélső jobb oldal adja a gerincét a rádiónak, és egyáltalán benevezhetett egy ilyen versenyre!!
Az egy dolog,hogy az elsőt kerestétek,de azért igazán megnevezhettétek volna a többi helyezeteket is és a szavazatok számát is,így fair egy ilyen nivojú szavazás szerintem!!
Mindnenkinek joga lett volna tudni,hogy áll a versenyben!!

Látszik,hogy minden a politika körül forog ebben az országban,mert már a webrádiókat is beszenyezi ami elvileg csak a zenéről szólna!!

Azért gondolkozzatok el ezen,mert szerintem lehetett volna ezt másképp is megrendezni!!

További jó munkát!

Sziasztok!

Gyuri: az egyik rádió müsorvezetője!


Második levél:

Tisztelt Hölgyem /Uram!

Lezáródott a szavazás és az eredményt is megtudhattuk már,viszont azt nem hogy az egyes rádiók hogyan milyen helyezéssel szerepeltek!
Kérném hogy küldjék meg a pontszámokat rádiónként vagy javítsák cikküket a megfelelő formára!

Ha pedig nem,akkor nyugodtan vissza fizethetik azt a 6 sms-t amit küldtem!

Köszönöm!

Kellemes estét!

Üdv
Rádió hallgató!


És a nyílt válasz:

1. Eddig sem politizáltunk és ezután sem fogunk.

2. A szavazás a webrádiókról szólt. A rádiózás valóban nagyrészt a zenéről szól, mint ahogy mi is arról igyekszünk beszélni, írni, de annak meghatározása, hogy mi zenei rádió és mi nem az, azt nem vállalom fel mint ahogy senki, mert az csak véget nem érő vitákat eredményez, ezért mondtuk azt, hogy legyen webrádiók közötti megmérettetés. Az hogy ki mennyi szavazatot tudott összegyűjteni az kizárólag a webrádiókon és a hallgatottságukon múlott, semmilyen direkt befolyásunk nem volt, és nem is lesz a jövőben sem egyikük mellett sem. Hogy kinek melyik rádió tetszik, nem tetszik, ért vele egyet a mindenkinek a magánügye. Azt azért hozzáteszem, hogy néztem a weboldalakat a szavazás alatt és nagyon minimális volt a szavazásra történő utalás a legtöbb weboldalon, így nem is csoda, hogy az viszi el a pálmát, aki a hallgatóit, olvasóit szavazásra buzdítja.

3. A szavazás végeredménye a lényeg, nem pedg az, hogy kire pontosan hányan szavaztak. még sehol nem láttam, hogy valaki is pontosan megmondta volna, mely (ilyen jellegű) szavazásban résztvevőre hányan szavaztak (csak nézd meg pl a Megasztárt)

4. Lehetett volna másképp rendezni: Igen lehetett volna akkor meg a más mondta volna, hogy unfair, meg hasonlók. Így döntöttünk ezzel a játékkal kapcsolatban, teljesítjük a vállalásainkat, lehet, hogy a következőnél máshogy döntünk...

Béke, és jó rádióhallgatást

SirOesh

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még