Ciki! Krisz Rudi házába nem fértek be a vendégek
Saját kis parasztházába szerette volna hívni a vendégeit, ahol a stúdiója is van, de mivel túl kicsi, inkább az anyukájánál tartotta a Hal a tortán vacsorát.
Krisz Rudi a specialitását, gulyáslevest készít vendégeinek, amit a Krisz Rudi táborban a rajongóinak is szokott. Saját kis parasztházába szerette volna hívni a vendégeit, ahol a stúdiója is van, de mivel túl kicsi, inkább az anyukájánál tartja a vacsorát.
„Nem sűrűn szoktam főzni, ezért még anyukám is meglepődött, hogy vannak saját specialitásaim is." – mesélte Rudi.
Kaotikus volt az állapot
– Igaz, hogy az egész főzőtudományomat kimerítettem ezen az estén, minden, amit el tudok készíteni, szerepelt a menün. Talán ezért is tűnhetett elsőre olyan kaotikusnak rákos tésztát, a gulyáslevest, a sült májat és az aranygaluskát feltálalni.”
A vendéglátás a ház alatti kocsmában kezdődik, ahol Rudi pultosként a helybeli törzsvendégeket és a vendégeket is kiszolgálja. A vacsora előtt sváb zenekar játszik, majd a lakomára kerül a sor.
[2008.11.21.]