2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Tóth Lüszi anyukája megszólal - érdekes videóval
Megasztár: Bencsik Tamara nem szomorú, de...
Fekete "Megasztár" Dávidnak nincs hangja a musicalhez
Bencsik Tamara könnyes búcsúja - videóval
Megasztár Hien minden kérdésre válaszol
Hien orvosi pályára készül - mi lesz az énekléssel?
Szakított a hazai zenész, de az álma valóra vált!
Gitano kiszolgálta a közönséget, majd kórházba került
Kapcsolódó Kiadványok
Válogatás / több előadó: Megasztár Parádé
Kapcsolatok
Bencsik Tamara
Fekete Dávid
Lakatos Krisztián
Király Viktor
Ásós Attila "Pacsirta"
Gitano (Nagy László)
Balogh Imre
Tóth Lucienne (Tóth Lüszi)
Nguyen Thanh Hien
Megasztár 4.
Nkuya Sonia
Nkuya Sonia

Öt meglepetés a Megasztár klubkoncerten - fizetni kellett az autogramkártyákért

A Megasztár negyedik szériájának döntősei minden szerdán összegyűlnek, hogy este erejéig együtt bulizzanak közönségükkel. A november 26-án lezajlott koncertről jelentjük, ahol számos meglepetésnek lehettek részesei a jelenlévők.

Délután 5 órakor a Dokk Café előtt már gyülekeztek az emberek, főleg a tapasztaltabbak, mert ha jó helyen akarunk állni, akkor 5 előtt oda kell érni.

A már kiesett énekesek szép lassan szállingóztak befelé, kiszűrődtek a próba hangjai. Többek között felhangzott Szecsődi Karcsitól a My love is your love, a sorban pedig mindenki ezt kérdezi: Látta valaki bejönni a 16 éves balatoni srácot? Nem... Első meglepetés. Karcsi 10 perc múlva érkezett meg, odaköszönt, és besétált. Közben itt volt a második meglepetés ugyanis fekete lett a haja.

Lüszike az év legjobb hangja

Többekben ekkor tudatosult, hogy Tóth Lüszi 2008 legjobb női hangja, és legtöbben furcsán néztek, hiszen Lüszike éppen hogy 13 évesen aligha nevezhető nőnek. A héten kirobbant botrány érzékelhető volt, nagyon sokan mondták, hogy az ő Tamarára küldött szavazatát sem fogadta el a rendszer, és hatalmas tömeg volt körülötte.

A négy még versenyben lévő énekes, Király Viktor, Tóth Lüszi, Fekete Dávid és Lakatos Krisztián 6 óra körül jött. És persze velük jött Edit, a kislány édesanyja…

Negyed 7 után bemehettünk. Klubkoncertről klubkoncertre egyre többen vannak, talán érthető, hiszen már csak kettő lesz. A színpad előtt állók harcoltak, hogy megtartsák a helyüket, mert mindenki az első sort akarta a magáénak.

A Csillagdallal kezdtek

Több, mint másfél óra után elkezdődött a fellépés. Szokás szerint a Csillagdallal nyitottak, majd sorban, egyenként, néha duettet énekelve jönnek a fellépők. A legnagyobb taps Király Viktoré, őt követte Dávid, Lüszike, Karcsi, Imi, Krisztián, Tamara, Pacsirta... Mind hatalmas sikítást kaptak, attól függetlenül, hogy versenyben vannak-e vagy sem.

Néhány duett is elhangzott, mint például a Féltelek Tamarától és Viktortól, Macska-duettezett Dávid és Krisztián (ez volt egyértelműen az este legviccesebb pontja), majd a harmadik duett a harmadik meglepetés: Hien és Karcsi fakadt közös dalra.

Viktor költőnek sem utolsó?

A negyedik meglepetés Dávidhoz kapcsolódott, hiszen a pároson kívül két olyan számot énekelt, amit még nem hallhattunk tőle. Sajnos a műfajon senki nem lepődött meg. Musical. Viktor átköltötte az Englishman in New Yorkot, kétszer is New York man in Budapest volt…

Pacsirta mindegyik produkcióját a Top 15-ből ismert Nagy Laci kísérte. 10 órakor fejezték be az estet a Csillagdallal, és úgy tűnt most nem siettek sehova, ott maradtak bulizni. Még mindig Viktort és Dávidot vette körül a legnagyobb lánytömeg...

A legközvetlenebb versenyzők egyértelműen Dávid, Karcsi és Viktor, míg a két kislány, Lüszi és Hien nem beszélgetnek a rajongókkal, csupán aláírják a lapokat, és megállnak, míg készül a közös kép. Lüszihez sokan mentek oda gratulálni, hogy ő a legjobb női hang az évben, a lány ehhez csak annyit tett hozzá, hogy”Köszönöm!”, és ment továb .

A ruhatárnál van egy Megasztár shop, ahol a kitűzőktől kezdve a pólókig mindent lehet kapni, autogram kártyákat is, egy darab 50 forint, pedig ezeket még a második klubkoncertig ingyen odaadták…

A Megasztár legfrissebb hírei

– Vida Dana –

[2008.11.29.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2008.12.06. 19:30 • [3]
Szálljatok már le a Megáról! Nem az a vicc. Ez a (rossz) vicc
http://zene.hu/cikkek/cikk.php?id=15630
http://zene.hu/cikkek/cikk.php?id=15677
K.Enik 2008.12.06. 00:29 • [2]
Ez a MSZ vicc, jó hogy hamarosan vége.
torsten 2008.12.01. 07:18 • [1]
Kamu az egész, pénzt és sok bőrt húznak le ezekről a szerencsétlen középszerű énekesekről. LÜSZI NEM AZ ÉV NŐI HAMGJA !!!!!! -hanem az év gyerekhangja! Az Év Női hangja az utoljára kiesett NŐ ..Bencsik Tamara !!! ---csakhogy pontosítsuk, mert még a végén elhiszi magáról azt is a Lüszi hogy Nő már! ( pedig a csecse sem nő még)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még