2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A jazz 10 arca Váczi Eszterrel és a Szörppel
Kovács "Kokó" István erre pörög fel - 2. rész: Jazz+Az...
Szövegein át kalauzol titkaiba a magyar énekesnő - mire készül Váczi Eszter?
Váczi Eszter: "Nagyon sokat vártam erre a pillanatra"
Kapcsolatok
Váczi Eszter
Váczi Eszter és a Szörp
Váczi Eszter Quartet (Váczi Eszter és a Quartet)
Legnépszerűbb csengőhangok

Legrosszabból lett a legjobb buli Váczi Eszternek

Évet értékelni nem egyszerű dolog, a következőt megtervezni pedig még annyira sem. Mi mégis erre kértünk néhány közéleti személyiséget, s kifaggattuk őket a múltról és jelenről.

Zenei szempontból nagyon fontos év áll mögöttem, de azt hiszem, nyugodtan beszélhetek többes számban is, hiszen a jazz quartetemmel végre megszületett az első lemez, ami egyben nekem is mint szólistának az első önálló anyagom. Nagyon sok munkán és feszültségen vagyunk túl. – kezdte Váczi Eszter az összefoglalást.

Bizonyára az ember ebben is egyre több rutinra tesz szert, és a következő anyagot már jóval előrelátóbban, és gördülékenyebben fogjuk tudni megcsinálni, de mivel ez az első eset hogy saját szerzeményeinkből áll a lemez mind a zene, mind pedig szöveg tekintetében, örökösen ott motoszkált szerintem mindannyiunkban, hogy még mindig lehetne jobb és jobb, és ez meglehetősen lelassítja a folyamatot. Mindent összevetve úgy érzem, hogy jól sikerült, és jól is szól. Ugyanis erre elég nagy gondot fordítottunk. Természetesen a hallgató dönt, de február közepétől már meg is teheti. – folytatta.

Ha most visszatekintve össze kellene szednem pályafutásom legemlékezetesebb fellépéseit, egyrészt bajban lennék, mert biztos kihagynék valamit, amit nem volna szabad, másrészt egy helyes kis kötetet tele lehetne írni velük, ezért most egyet emelnék ki, ami pont a közelmúltban történt.

Áradt a szeretet!

Debrecenben játszottunk pár hete. Nem volt túlságosan meghirdetve, ráadásul egy olyan klubban, ahol csütörtökönként ki se szoktak nyitni. Mi viszont egy csütörtöki napon voltunk ott, de voltak olyan kedvesek, és ennek ellenére lehetőséget kaptunk a fellépésre. A közönség viszont csak nem akart összeverbuválódni. Eléggé el voltunk keseredve. A végére azonban mégis lettek, és olyan leírhatatlan hangulat kerekedett, amelyre visszamenőleg hosszú évekre nem találok példát. Nem is tudom kaptam-e ilyen szeretetet, ilyen elismerést, és ilyen lelkesedést valaha hallgatóságtól. Szerintem ebből a koncertből még sokáig fogok táplálkozni, és ami feltétlenül fontos, hogy ilyenkor mindig megerősödöm abban, hogy jó úton járunk, és van miért...– emlékezett.

Volt olyan eset, amelyet szeretnék elfelejteni. De pontosan ezért nem szeretnék róla beszélni. – felelte Eszter.

Első és legfontosabb 2009-re, hogy koncertezhessünk az új anyaggal. Mindenki látja milyen lesújtó a helyzet világviszonylatban a lemezeladás terén. Én minden egyes eladott példánynak nagyon fogok örülni, de nem kergetek hiú ábrándokat, tudom, hogy igazán a személyes megjelenéssel fogjuk tudni megismertetni, és közelebb hozni az emberekhez a zenénket. Illetve amiben nagyon bízom, hogy a rádiók is fel fogják ismerni, hogy valójában ez egy nagyon „fülbarát”, és mindenki számára befogadható muzsika. Szóval, találkozunk 2009-ben! – zárta az énekesnő.

– zene.hu –

[2008.12.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még