2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Cotton Club Singers
Legnépszerűbb csengőhangok
Lakatos Krisztián
Kapcsolódó események
László Boldizsá és a Keresztapák
[2008. december 30.
kedd 20:00]
Restart - Cotton Club Singers koncert
[2009. február 5.
csütörtök 19:30]

Új korszak kezdődik a Cotton Club Singers életében

Távozik a formációból László Boldizsár. Azonban nincs félnivalója a Cotton Club Singers rajongóinak, nem szűnik meg a csapat. Új tagot vesznek fel a távozó helyére és újult erővel folytatják.    

László Boldizsár 2008 szeptemberétől a Szegedi Nemzeti Színház operatársulatának a szólistája, 2009 januárjától három főszerepet játszik az évad végéig. Ezzel kapcsolatban jutott arra az elhatározásra, hogy a Cotton Club Singersben átadja a helyét egy olyan tehetséges énekesnek, akivel a csapat nélküle is tudja folytatni útját. Az utóddal a csapat már próbál.

A meagsztáros eddig nem kapott felkérést

A formáció jelenlegi felállásban február 5-én a Művészetek Palotájában láthatjuk utoljára. Ekkor jelentik be az együttes vadonatúj, szám szerint tizedik énekesét, aki akár Megasztárban harmadik helyen végzett Lakatos Krisztián is lehet. Igaz, a Megasztár harmadik helyezettje „semmit nem tud az egészről".

- Eddig nem kaptam felkérést. Természetesen megtisztelő lenne, ha a Cotton Club Singers frontembere lehetnék, de néhány évet várnék vele – nyilatkozta Lakatos Krisztián. Ha Krisztián lesz a zenekar új frontembere, ha nem, László Boldizsár december 30-i önálló koncertjén, az IH Rendezvényközpontban a megasztáros szegedi fiú vendégszereplőként lép színpadra.

A delmagyar.hu megkérdezte Lászlót: vajon a 18 éves szegedi Lakatos Krisztián váltja őt a Cotton Club Singers élén?

– Krisztiánt fantasztikusan tehetséges, kivételes énekesnek tartom. Kevesen vállalták volna fel, hogy egy olyan közönség előtt, mint a Megasztáré, végigviszi az elképzelését – indokolta László Boldizsár, miért lenne alkalmas Lakatos Krisztián a feladatra. Annak a nevét azonban, aki majd az ő helyébe lép, nem árulta el. Január végéig nem is hozzák nyilvánosságra. Pedig a kiválasztott tehetséges fiatal már 3 hónapja próbál a zenekarral.

Énekesből menedzser lesz

Mindezek nem jelentik azt, hogy László Boldizsár teljes mértékben eltűnik a zenekar életéből. Továbbra is a háttérből segíti őket, a csapat menedzsereként dolgozik.

Az már most biztos, hogy a Fehér Gábor marad az együttesben, ahogy Bartus Patrícia és Mezőfi Gabriella is. Viszont, Boldizsár távozásával az alapítók közül senki sem marad, hisz 1995-ben Szűcs Gabriella, Zsédenyi Adrienn, Kovács Péter és László Boldizsár döntött úgy, hogy létrehozzák együttesüket, amely meghonosítja a swing műfaját hazánkban.

Fehér Gábor 1997-ben érkezett a Cotton Club Singersbe, 2001-ben Zséda kilépett, a helyét Kozma Orsi vette át. 2007-ben ő és Szűcs Gabi is búcsúzott az együttestől, ekkor érkezett a két jelenlegi énekesnő Patrícia és Gabi.

- Bíró - 

[2008.12.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még