2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Pillantás egy izgalmas zenei világba - Music Forum Expo
Nagyot szólt a Hangfoglalás! - fotókkal
Event Expo - ami egy fesztivál mögött van
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Érdekes két nap lesz! Eláruljuk miről szól az Event Expo!

A kelet-közép európai régió legnagyobb rendezvény és háttértechnikai kiállítását rendezik meg február 20-21-én a Papp László Sportarénában. Az Event Expo több mint száz kiállítót vonultat fel, bemutatva a rendezvény- és háttértechnika széles skáláját, a színpad- és hangtechnikától kezdve a biztonságtechnikán át a változatos vizuális megoldásokig.

A tavalyi nagy siker után második alkalommal rendezendő Expo már a Nyugat-Európában is komoly múlttal és tapasztalattal rendelkező cégek számára is vonzó megjelenési lehetőség, így számos német és holland cég megoldásaival is megismerkedhetnek majd az érdeklődők.

Emeletes rendezvénysátor, vízfüggönyre vetített mozgókép, vízsugarak alkotta feliratok és még több tucatnyi újdonság, a rendezvénytechnika legaktuálisabb trendjei mutatkoznak be a II. Event Expo-n.

A tavalyinál is színesebb kínálat

A 7000 m2-es kiállító-területen a szervezők igyekeznek felvonultatni a rendezvények teljes körű háttér-, eszköz-, és ötlettárát úgy, hogy változatos programokat kínálva teszik „élővé” a kiállítást. Az idén a kínálat a tavalyinál is színesebb, így nem csak a szakmai közönség számára nyújt érdekes látnivalókat: lesznek játék- és masszázsgépek, informatikai újdonságok.

A Hatósági Szakmai nap tavaly megkezdett hagyományát folytatja a résztvevők kérésein alapuló idei workshop, a rendezvényekre vonatkozó jogszabályok változásairól és alkalmazásukról.

Számos szakmai program várja az érdeklődőket

„Ajánljuk azoknak, akik ötleteket szeretnének gyűjteni ahhoz, hogy milyen újdonságokkal, érdekességekkel lephetik meg vendégeiket, partnereiket 2009-ben, saját rendezvényeiken és ehhez egyben szeretnék látni, hol tartanak ma a rendezvények kialakításának lehetőségei.” – nyilatkozta Lakos László, a rendezvény egyik szervezője. A kiállítás részleteit a www.eventexpo.hu weboldalon ismerhetik meg az érdeklődők.

Újdonság a szakmai programok között az Expo Rapid Randi elnevezésű program. Ennek keretében neves hazai reklámozók képviselői adnak rendezvény-briefeket a jelenlévő rendezvényszervező ügynökségeknek, akik a közönség előtt prezentálják javaslataikat a megbízók felé.

Az „élesre szimulált” tenderhelyzet több szálon folyik, s összegzésképpen közös kerekasztal beszélgetés tisztázza a megbízói elvárásokat és az ügynökségi várakozásokat. Mindezt az érdeklődők kivetítőkön is végigkövethetik.

-fs&k-

[2009.01.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még