2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Event Expo 2008. Hungary Rendezvénytechnikai Szakkiállítás
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Event Expo - ami egy fesztivál mögött van

Első ízben várja a rendezvénytechnikai piac legnagyobb hazai seregszemléje a látogatókat május 6-7-8-án a Hajógyári szigeten. A hiánypótló kiállításon majd’ száz kiállító vonultatja fel a rendezvények háttértechnikai bázisának széles skáláját, a színpad- és hangtechnikától kezdve a biztonságtechnikán át a változatos vizuális megoldásokig.

2008. május 6. és 8-a között a Hajógyári-szigeten várja vendégeit az Event Expo Hungary Rendezvénytechnikai Szakkiállítás. A tematika minden eddigi kiállítástól eltérő és újszerű, hiszen a beltéri és kültéri rendezvények teljes körű háttér-, eszköz-, és ötlettárát vonultatja fel, így első ízben látható Magyarországon együtt a különböző területekről összeállt szolgáltatók színe-java.

- A rendezvényeken rendszeresen megforduló érdeklődők a megmondhatói, milyen sokat változott az elmúlt években az a kép, ami a látogatókat ilyen alkalmakkor fogadja. Mára kialakult az a helyzet, hogy a rendezvényszervezésben a lehetőségek a gyakorlat előtt járnak. Ezért is vált időszerűvé, hogy a rendezvények számára technikai lehetőségeket és szolgáltatásokat biztosító cégek ónálló, tematikus kiállításon összegezzék, és bemutassák korunk lehetőségeit – mondta el Gerendai Károly a Sziget főszervezője, az Event Expo egyik életre hívója.

A bel-, és kültéri rendezvények összeállításához fellelhető minden létező kellék, technikai eszköz, látvány-, és programelem egyszerre és együtt látható a kiállítás területén. A kezdeményezés hiánypótló, ilyen Magyarországon még nem volt. A program széles tematikájában egyesíti a rendezvények szakmai hátterének bemutatását.

Megjelennek az aktuális trendek

Tíz olyan cég is kiállít, mely bel-, és kültéren bármilyen funkcionálisan szükséges installációt, építményt, eszközt képes felépíteni, felállítani. Képviseltetik magukat a látvány- és hangzásfelelősök, azaz a fény és showtechnika, a kivetítés és más, újszerű vizuális média, valamint a hangtechnika képviselői, s együtt összesen huszonnégy bemutatóval jelentkeznek.

A rendezvények működéséhez szükséges különféle technikai elemek széles választékával találkozhatnak ez érdeklődők, további negyvenöt bemutatón.

Külön hat kiállító mutatja be az információ technológia fejlődésének rendezvényeken viszontlátható eredményeit. Nagy figyelmet szentel a kiállítás a vendégek biztonságával foglalkozó területek fejlődésének, itt tizenöt megjelenéssel találkozhatunk. Látványos szereplők lesznek az „öltöztetők” – azok a nyomdatechnikai, display és vizuális elemgyártó, dekoratőr, berendezés-, és dísznövénykölcsönző cégek, akik meghatározók a rendezvények hangulata és arculata szempontjából, ők huszonegy helyszínen jelentkeznek.

Az aktuális trendeket az állandó kiállítók bemutatója mellett a rendezvényszervezők Szakmai Napja, a környezeti kihívásokat pedig a szakmai szervezetek, minősítő intézmények, hatóságok tájékoztató fóruma dolgozza majd fel.

-zene.hu-

[2008.05.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még