Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2020. február 22. | szombat | Gerzson nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Caramel megbetegedett! Elmarad a szülinapi koncertje?
Rúzsa Magdi Caramellel nyaral? - kiderítettük az igazságot!
Az egykori megasztáros őszintén mesél betegségéről: "Volt egy nagyon rossz időszakom"
Caramel egy hónapot adott magának
Rendhagyó slágerlista a Megasztár döntőseivel - ma 19 órakor
Zene.hu exkluzív - Caramel lengyel énekesnővel duettezett Tunéziában
Kapcsolódó Kiadványok
Molnár Ferenc "Caramel": Újrahangolva
Kapcsolatok
Molnár Ferenc "Caramel"

Furcsa szokása van Caramelnek

Zárkózott zenész hírében áll, aki viszont a színpadon számos sikert ért már el. A NÉVshowR őt is köszönti a vasárnap esti adásban.

Molnár Ferencnek nehéz gyerekkora volt. Törökszentmiklóson nőtt fel. 1982-ben Szolnokon született, lassan 10 éve, hogy Budapestre költözött. Többnyire jó gyerek volt, de azért néha belé is belebúj a „kisördög”. Nem szerette a földrajzot és a történelmet és a legrosszabb tulajdonsága még most is a türelmetlenség. Minden gondját magában tartja, de akik ismerik tudják, hogy mikor ideges. Tóth Vera szerint, akkor a szája szélét rágja.

8 éves kora óta ír dalokat, személyiségéhez legközelebb az RNB stílus áll. Iskoláit a helyi Bethlen Gábor Általános Iskolában kezdte, majd a középiskolai tanulmányait a Lábassi János Szakközépiskolában folytatta.

Elmondása szerint nem voltak könnyű évek ezek, ugyanis „belülről” folyton hallotta a zenét, szakadatlanul dúdolgatott valami dallamot. Ám anyagi problémák miatt ott kellett hagynia a középiskolát és Törökszentmiklóst. Ekkor költözött fel Budapestre. Eredeti foglalkozása elektronikai műszerész lenne, de nem fejezte be az iskolát. Minden idejét a zenéléssel töltötte.

Mindig is énekelni szeretett volna

Ferit gyerekkora óta vonzotta a zene: édesanyja elmondása szerint már kétévesen gitárt fogott a kezébe, az általános iskolától kezdve pedig végképp elkötelezte magát a zeneművészet mellett.

Minden lépése ösztönös volt. A Megasztárba csupán azért jelentkeztett, mert nagyon szeretett énekelni. Sosem gondolta, hogy győztes is lehet belőle.

Szinte mindennap énekelt testvéreinek és családjának: talán ez lehetett az oka annak, hogy a szűkös körülmények között élő család mindig reménykedett abban, hogy a legnagyobb fiú képes lesz majd kitörni a szegénységből, és megmutatni a világnak: így is lehet élni. Mikor elmondta édesanyjának, hogy tagja lett a Megasztár döntős mezőnyének, Mária elsírta magát és azt mondta: nem imádkozott hiába. Mindig is támogatta azt, hogy fia énekeljen.

Nincs jégből a szíve

Legkedveltebb dala, amiért a legtöbb elismerést kapta a viadal során, a „Jégszív” című dal, amellyel emberek ezrei további szimpátiáját nyerte el. A Megasztár2 végső döntőjét Palcsó Tamással vívta, s a rajongók szavazatai alapján végül Caramel győzedelmeskedett, így ő lett 2005 férfihangja.

Most készül harmadik nagylemezére, már a finish-ben van. Mindent ő csinál az albumon. Megírja a dallamot, majd a szöveget, és még a hangszerelést is többnyire ő csinálja. Február elején van az anyag leadásának határideje. Minden dallam az ő fejéből pattan ki. A harmadik korong is olyan lesz, mint amilyen ő saját maga. Otthon, a hálószobában rendezte be mini stúdióját.

A Megasztárnak Caramel a beceneve, de a családja Ferinek szólítja. Sokan azt hiszik, hogy azért ez a beceneve, mert szereti a karamellt vagy a karamellás csokit, hát ez nem így van. Egyáltalán nem kedveli.

A fiú, aki mindig dúdol valamit

Egyik furcsa tulajdonsága, hogy állandóan énekel, mindenhol dudorászik magában. A postán, a bankban, a kocsiban, az utcán, otthon. Mindig. Aki közel megy hozzá, az hallhatja. Azt mondja, hogy folyamatosan dallamok vannak a fejében, amik belül megszólalnak. A barátai már mondták neki, hogy vigyázzon, mert ebbe bele is lehet őrülni. Állítólag nem tudja abbahagyni. Minden pillanata a zene körül forog.

Utazni nagyon szeret, ám eddigi nagy vágya - hogy Amerikába eljusson - nem teljesült. Most azonban minden eddiginél közelebb került a kiránduláshoz, ugyanis párjával hamarosan gépre ülnek és meg sem állnak az "Ígéretek földjéig".

A műsor szerkesztői éppen ezért egy igazán hasznos és ötletes ajándékot eszeltek ki Caramelnek, amelynek biztosan nagy hasznát veszi most, és a jövőben is.

Ha érdekel egyéb téma is Caramellel kapcsolatban, például az, hogy egy ideig azt hitte, Bruce Lee az apukája, akkor kattints az 5perc.hu-ra!

– zene.hu –

[2009.02.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
turnémanagert keres a Swan 2000 zenekar zenekar [2020.02.18.]
Biztonságos kölcsön magánszemélyek közöt egyéb [2020.02.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Legolvasottabb cikkek

koncert.lap.hu

Kowalsky meg a Vega az Arénában - képekben
Február 15-én 15 ezer ember volt kíváncsi a...

Megnéztük Janza Kata és Szabó P. Szilveszter önálló estjét
"Ilyen szerelem illik a...

Slipknot 2020: Az összeszedetlenség is belefért Coreyéknak
Megnéztük ABBA Tribute Showt az Akvárium Klubban - képekkel
La Mancha lovagja olvasópróbán jártunk -. képekben
Ilyen volt a Tankcsapda Szilveszter - képes beszámoló
Megnéztük a Charlie koncertet a Barba Negrában
beszámolók még