2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Digimpro
Moby
Roots Manuva

Moby és Roots Manuva szexdicillió oka

arra, hogy miért vegyük meg új maxijukat. (A szexdicilló az 10 után 51 nulla)

Londonban bejelentették, hogy az amerikai Moby összeállt az angol Digitális Improvizáció csapatával, hogy az új "di" formátumot használják a lemezén.

Moby új maxija, (Lift Me Up) melyet a napokban adtak ki tartalmazza az új Di lejátszót, mely a rajongókat feljogosítja arra, hogy módosítsák és személre szabják a maxin található dalokat, a dalok lemezen található eredeti sávjainka felhasználásval. A felhasználók az általuk újralétrehozott dalokat elmenthetik MP3 formátumban is. A létrehozható dalok száma majdnem végtelen, hiszen Moby a lemezre többféle vokált, gitársávot, dobot is feltett.

Az új maxi annyi sávot tartalmaz, hogy 3.96x1051 azaz majdnem 4 szexdicillió különböző verziót lehet csinálni dalból. Ez jóval több mint az összes valaha is élt ember, tehát Mindenkinek, élőknek és holtaknak jut egy egyedi Moby dal.

Moby előreteknitő művész, és tudatában van a személyes dal varázsának - melyet az eredeti sávokból állítottak elő.
"Bárki aki szereti a zenét, láthatja a di formátum előnyeit. Egyszerű, interaktív és gors élvezhető eredményt hoz. Nagyon sok dolog van amit a Lift Me Up-pal én még meg akartam csinálni, és most a di segítségével a rajongóknak ebből sokat meg tudok, mutatni, sőt, a rajongók saját mixeiket is előállíthatják."- Mondta Moby.

Mute, Moby kiadója szerint azza, hogy a digitális improvizációt feltették a lemezre az komolyan növeli az eladási lehetőségeiket.  Iain Forsyth a Muta Digitális Médi Managere: "Imádom amiko rúj dolgokat - mint például a di - találok. Az interaktivitás komolan emeli egy-egy kiadvány értékét. A rajongók igazán közel kerülhetnek a művészhez, és saját remixeket csinálhatnak. A di egy aranyos újítás, ami a művészeknek és a rajongóknak egyaránt hatalamas kreatív szabadságot ad. A művészeink ráugrottak a lehetőségre, hogy a di első felhasználói lehessenek, és a digitális zenei forradalom élvonalában legyenek. Ez egy lehetőség, hogy még többet adjanak a rajongóiknak."

Roots Manuva az angol hip-hop veterán is bejelentette, hogy a következő kislemeze tartalmazni fogja a di technológiát.
Will Ashon a Big Dad tulajdonosa: "Úgy gondolom, hogy maxi eladások általános csökkenésének, és külünösen a maxik figyelemfelkeltő hatásának csökkenése idején a Digimpro lejátszó és formátum valami újat és többet ad a művészek rajongóinak. Élmény vele játszani, meglepően nagy a teljesítménye és a helggatónak mintegy megengedi, hogy belülről is megnézze a zenét. Még a stúdió profik is akiknek megmutattam és akik a világ összes szoftverét ismerik, meglepődtek az egyszerűségén és a kiválóságán.

Rupert Evans, a Digimpro ügyvezetője elmondta, hogy az ötletet az igény adta egy új, művészek és a rajongók által is használható általános formátumra.

[2005.03.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még