2024. május 1. | szerda | MUNKA ÜNN.,Fülöp, Jakab nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Eros Ramazzotti: Calma Apparente
Il Divo: Il Divo
Roy és Ádám Trió: Fullánk

A zene a lényeg – avagy hogy kerül a rádió és a lemez a mobilodba?

A Danubius Rádió, a SONY BMG és a Sony Ericsson közös kezdeményezése

A Danubius Rádió mindig is szívügyének tekintette, hogy támogassa az előadókat, és zenéjüket minél közelebb hozza a közönséghez. Ez a szándék már az adó alapkoncepciójából is kitűnik, hiszen a Danubius Rádió elsősorban zenei csatorna, amely az utóbbi időben több zenét, és kevesebb beszédet sugároz. A Danubius szlogenje – mindig a legjobb válogatás – is a zenére utal: 80-as, 90-es évek és napjaink legjobb dalai játsszák a főszerepet a rádió hullámhosszán.

Mivel segíteni együtt még többet, még jobban lehet, a Danubius úgy döntött, hogy a Sony BMG-vel és a Sony Ericssonnal együttműködve egy, a hagyományostól eltérő, de annál hatékonyabb úton juttatja el a zenét az emberekhez. Az összefogás első lépése az volt, mikor a Danubius-team oszlopos tagja, a Crystal együttes Trilógia című albumát SONY BMG és a Sony Ericsson közösen népszerűsítette. A Danubius hazánk egyik vezető rádióadója, a Sony BMG Music Entertaintment rangos kiadványokat gondozó, Magyarországon piacvezető lemezkiadó: a muzsika mindkét cég lételeme, közös nevezője. Mindenben, amit csinálnak, a zene a lényeg.

A triók a zenében is erősebbek a duóknál, ezért is üdvözölték örömmel, mikor a Sony Ericsson bemutatta új generációs Walkman mobiljait, és csatlakozott hozzájuk. Az első Walkman mobil, a Sony Ericsson W800i lényege szintén a zene. A készülék teljes dalok, albumok tárolására, visszajátszására alkalmas, és persze a Danubius hallgatói is élvezhetik rajta kedvenc csatornájuk műsorait, és kedvenc rádiós műsorvezetőik hangját. Ráadásul a három partner összetartozását is remekül szimbolizálja, hiszen megjelenésekor mondták ki először közösen a már jelmondattá vált szavakat: a zene a lényeg!

Mindezt a Jamiroquai együttes Dynamite lemeze kapcsán nagyszabású Danubius Rádió, tévé és óriásplakát kampánnyal hozták a nagyérdemű tudtára. Roy&Ádám Fullánk című albumának emlékezetes kampányal, az Il Divo pazar bemutatkozó albumának népszerűsítése is ennek az összefogásnak egy-egy ékes példája.

A közös kampány december 31-ig tartó első szakasza már eddig is sok új ötletet hozott. Ilyen volt az a Danubius Rádión szeptemberben zajló játéksorozat, mely során 70 darab Sony Ericsson W800i Walkman mobilt sorsoltak ki annak reményében, hogy a lényeg, vagyis a zene még egyszerűbben, még kézzelfoghatóbban jusson el a hallgatókhoz. A szerencsés nyertesek ezután a találkozó után, itt a hajón vehetik át nyereményeiket, amelyeken ezentúl bárhol, bármikor a Danubiusra hangolhatnak. A mai esemény egy újabb lépés a közös úton, ahol megmutatják, számukra miért a zene a lényeg.

Az apropó egy eredeti, újszerű kezdeményezés. A SONY BMG, egyik legfontosabb nemzetközi kiadványát, Eros Ramazzotti Calma Apparente című, ma megjelenő új albumát mutatja be Magyarországon először a Sony Ericsson Walkman mobiljain. A lemez debütáló dala hétfőtől már a Danubius Rádión is hallható lesz, a teljes zenei anyagot pedig elsőként a jelen lévőkkel osztjuk meg.

A Sony Ericsson, bemutatja a Walkman mobil családjához tartozó új, már 3G képességekkel is ellátott Sony Ericsson W900i Walkman mobilt, mely a család harmadik tagja a 2005-ös évben. A beépített nagy 512MB –os tárkapacitás mellett, akár 4GB-ig – bővíthető memóriát tartalmaz, természetesen a beépített Walkman funkciót, és hogy a zenei élmény még nagyszerűbb legyen, a csúcsminőségű sztereó fülhallgatón egy külső vezérlő is található, amellyel Walkman mobilunkat vezérelhetjük miközben az a zsebünkben van. A harmadik generációs képessége pedig már csak egy pillanatnyi távolságra hozza az online letölthető zenéket, így bárhol, bármikor frissíthetjük gyűjteményünket. A Danubius Rádió, a SONY BMG és a Sony Ericsson számára valóban a zene a lényeg.

[2005.10.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még