2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 

Sláger Megaparty újra novemberben

A MegaParty ma már fogalom. Ezzel a fantasztikus koncert sorozattal köszöni meg a rádió hallgatóinak, hogy Magyarország leghallgatottabb és legkedveltebb rádiója lehet.

A gigantikus rendezvény minden helyszínén fergeteges látvány, hatalmas aktív kivetítő fal, az ország legmodernebb hang és fénytechnikája, több mint 60.000 kw teljesítménnyel és világszínvonalú színpadkép fogadta a nézőket. Mindez persze kevés lett volna, ha nem a legnagyobb hazai sztárok lépnek fel a színpadon. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több, mint 100 ezren gyűltek össze a budapesti Jégpályán!

Mindazok, akiknek nem sikerült a bejutás vagy azok, akik ott voltak, de újra és újra szeretnék átélni azokat az órákat, most megtehetik, hiszen a frenetikus siker és hallgatói kérések tömegének nyomására a MegaPary hamarosan DVD-n is elérhetővé válik.
„Számunkra is felfoghatatlan néha az a siker, ami a MegaParty-t övezi. A Sláger Rádió alapfilozófiája ebben az esetben is bizonyítottá válik. Az élőzene varázsa, és az igazi sztárok, az időtálló slágerek verhetetlenek. A Sláger Rádió olyan élő legendákat varázsolt a színpadra, mint a Bikini, a Republic, az Edda, az R-Go, Hevesi Tamás és Charlie. Ahol ilyen művészek váltják egymást a színpadon, ott nem csoda, hogy minden buli nagy sikert arat. „ – mondta el Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgató-helyettese.

Magyarország vezető rádiója a koncertanyag mellett számos extrával is készült, amelyek mindegyike kizárólag csak ezen a DVD-n érhető majd el. Exkluzív interjú látható a rádió kedvelt műsorvezetőivel. Nyilatkozik majd többek között Gombos Edina, de megszólal a Bumeráng két fenegyereke, Boros Lajos és Bochkor Gábor is.

[2005.11.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még