2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A nap együttese, a Groovehouse korábban három tagból állt
Képgalériák
A Groovehouse a stúdióban
Kapcsolatok
Groovehouse
Groovehouse rajongói oldal

Nulladikóra VIP: Épp időben érkezett vendégünk, a Groovehouse

Második bevetésükön vettek részt a Nulladikóra biztonsági emberei. B; J és D ügynökök ez alkalommal az évek óta oly népszerű, a zenei stílusok között pisztrángként fickándozó Groovehouse-t fogadta a Gyáli úti stúdióban.

Bár NulladikóraÒ VIP nevéhez méltóan, nagy izgalmak közepette vette kezdetét, ugyanis Judy és Zsolti, valamint a népes díszkíséret eltévedtek a Gyáli úti labirintusban, és start előtt mindössze egyetlen perccel „estek” be a coolôfm 107,3 főhadiszállására. A kezdeti kalamajka után sem nyugodtak le a kedélyek, mivel a Groovehouse tagjai, csípős élcelődések viharában foglalták el helyüket – a téma még mindig a késést kiváltó utcakeresés volt - és adták át magukat a műsorvezetők kérdéseinek. A műsor főparancsnoka, Balázs nem sokat teketóriázott, és az ilyenkor szokásos „tiszteletkörök” helyett, „durr bele a közepébe” erős első kérdéssel fényt derített a csapat nevének eredetére. Zsolti ugyanis, kertelés nélkül elárulta, hogy a Groovehouse név, egy hollandiai lemezbolt nevének koppintása. Kíntalan beismerés után a zenészek a sztároktól szokatlan stílusban, abszolút lazán, és őszintén válaszoltak a záporozó kérdésekre, amelyből nagyon sok érdekes információ kiderült Zsolti és Judy Groovehouse előtti életéből.

Többek között az is, hogy mindketten készültek az ismertségre és a sztárságra, tudatosan terelték életük a zenei-pálya irányába. Sőt, a nehezen megszerzett ismertség minden előnyét gátlástalanul ki is használják, ha tehetik. Úgy gondolják, ez jár nekik, amiért annyi fáradságot és munkát feccölnek egy-egy dal elkészítésébe - lelkük rajta. Egy hallgató kérdésére Judy elárulta, hogy az új albumról (Ébredj mellettem) bár nincs kedvenc nótája, mert mindegyiket szereti. A NulladikóraÒ VIP hallgatói megtudhatták, hogy a Groovehouse-osok bár saját maguk válaszolnak a rajongói levelekre, néha idő hiányában megkésve tudnak csak reagálni azokra.

Elmarad, a december 14-ére tervezett mega- koncert

A sok vidám perc mellett akadt egy szomorú bejelentés is: „elmarad, a december 14-ére tervezett mega- koncert”. Judy ugyan megerősítette a hírt, de hozzátette, hogy nem végleges a sztornózás, csupán eltolják a bulit, valamikor a jövő év elejére, de pontos időpont még nincsen.

A riport mellett ajándékot is kapott a coolôfm 107,3. Zsolti a „Mit ér neked?” című dal maxijával lepte meg a stábot, ami azért számít különlegességnek, mert egyenesen a gyárból érkezett, és az országban elsőként, a coolôfm 107,3 hallgatói hallhatták ezt az anyagot.

Bóza Balázs

[2005.11.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még