Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2017. június 28. | szerda | Levente, Irén nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Polarisol
 
Oldal.info


Zene.hu
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ajándékkal érkezett Szandi a rendezvényre
Képgalériák
Szandi a McDonald's-ban
Kapcsolatok
McDonald's Pünkösdfürdő
Szandi

Szandi pultosnak állt

Az énekesnő szolgálta ki a vendégeket a pünkösdfürdői gyorsétteremben, fogytak a menük rendesen

November 20-án a Nemzetközi McDonalds Gyereknap alkalmából a Ronald McDonald házak segítésére indított akcióban 88 hazai étteremben  neves zenészek és médiaszemélyiségek szolgáltak fel. Az akcióban résztvevők között volt többek között Csonka András, Gáspár Laci, Baby Gabi, Szandi, a Junkies ill. a Zorall zenekar tagja is, továbbá neves magyar médaszemélyiségek, műsorvezetők, riporterek.

Lapunk kiváncsi volt arra, hogy szolgálnak ki a médiaszemélyiségek. Ezért ellátogatunk az egyik gyorsétterembe, ahol éppen Csepregi Évát vettük észre a pultnál, amikor 11 óra magasságában éppen Szandi váltotta fel. A korai időpont ellenére rengeteg látogatója volt az étteremnek.

Szandinak mindenkihez volt egy kedves szava, ezért sem volt meglepő a népszerűsége. Kígyózó sor állt a pult előtt, de türelmesen várt mindenki a sorára, a jókedv és a vidámság uralkodott a vendéglátóhelyen.

A sültkrumpli fogyott a legjobban

Az énekesnő "állta a sarat", egy órán keresztül talpalt, szolgált és minden kérdésre kielégítő válasszal felelt. A gyermekeket illető témák is szóba kerültek, étkezésükről, a nevelésükről folyt az eszmecsere. Volt, aki szakmai kérdésekkel bombázta az énekesnőt, a távolabbi terveiről, lemezmegjelenésről kérdezgette.

Akadtak olyanok is, akik csodálkozott azon, hogy Szandit a pult mögött látja, és kiváncsian kérdezték, hogy "mi célból van a kiszolgálóhelyen". Szandi örömmel tudatta mindenkivel, hogy büszke arra, hogy ma itt lehet, és támogathatja azon gyerekeket, akik önhibájukon kívül kerültek nehéz helyzetbe. Blanka és Domonkos nem csodálkozott e nemes cselekedeten, mert már több alkalommal látták édesanyjukat ilyen helyzetben.

Ma a sültkrumpli fogyott a legjobban, aminél minden adag árából 35 Ft-ot fordítanak jótékonysági célra. A sztárpultos rábeszélőkészségre nagy szükség volt, hisz beteg gyermekek megsegítéséről szólt e jeles esemény. Szandinak ez sem jelentett akadályt, mert tudjuk, hogy beszélni nagyon is szeret. Volt aki több percet is időzött a dalos ajkú kismamánál, s volt aki az asztalához invitálta a művésznőt. Egy 40 fős külföldi fiatal "csapat" is beszabadult az étterembe, így angolul folytatódott a diskurálás.

Megtudtuk, hogy tavaly Szandinak sikerült a legtöbb hamburgert eladni a művészek közül, szerintem az idén sem lehet panasz a teljesítményére.

Tamás

[2005.11.22.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Énekes keres zenekart zenész [2017.06.25.]
Háromtagú Esküvői Zenekar megrendelhető zenekar [2017.06.24.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Fabrik

Hová tettem a gördeszkám? - A Sum 41 tarolt a Budapest Parkban
Június 14-én fantasztikus...

Ünneplő vámpíroktól hemzsegett a színház - képekben
Éjszakai vámpírtalálkozó, rengeteg...

Bruno Mars 24 karátos varázslata a Budapest Arénában
A Depeche Mode is elérzékenyült a magyarok meglepetésén - képek
beszámolók még