2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Jegyvásárlás
Showtime
Kapcsolódó események
Csütörtök esti láz
[2006. február 16.
csütörtök 20:00]

Fergeteges funky- és latinzene házibuli az Arénában

Egy helyen egy időben Budapesten a Gipsy All Stars Feat. Nicolas & Paul Reyes by Gipsy Kings, Earth, Wind & Fire feat. Al Mckay All Stars, és a Kool & The Gang

A farsangi szezonra – az év első nagy koncertjeként – egy fergeteges táncmulatság keretében egy este, egy színpadon fellép három műfajteremtő zenei legenda: a Gipsy All Stars Feat. Nicolas & Paul Reyes by Gipsy Kings, Earth, Wind & Fire feat. Al Mckay All Stars, és a Kool & The Gang.
2006. február 16-án a Budapest Sportarénában a közel 4 órás, fergeteges házibuli a funky- és a latinzene kedvelő közönség igazi ünnepe lesz.

Bár még nem végleges, de várhatóan a következő sorrendben lépnek majd színpadra a zenekarok:
Earth, Wind & Fire feat. Al Mckay all stars,
Kool & The Gang
Gipsy All Stars feat. Nicolas & Paul Reyes by Gipsy Kings,

20 év telt el azóta, hogy világszerte elismerték az utánozhatatlan cigány hangzást, mint ellenállhatatlan zenei jelenséget. A Gipsy All Stars az egyik legismertebb zenekar ebben a műfajban. A zenekar tagjai a Gipsy Kings korábbi frontemberei: Nicolas, Paul, George és Mario Reyes. A Gipsy All Stars a zenei és kulturális örökségükkel megalkottak egy olyan hangzást, mely egy lépéssel előbbre jár, mint a latin-flamenco-rumba ritmusokkal óriási sikereket elért Gipsy Kings. A Gipsy All Stars zenéjét a következőképpen lehetne jellemezni: rumba-flamenco-pop. A Gipsy All Stars előadásában olyan dalokat hallhatunk február 16.-án mint a Bamboleo, Djobi Djoba, Un Amor, La Quier, Volare, Ben Ben Maria, My Way vagy a Porompompero.

Az Earth Wind & Fire 2 generáció szívét is megdobogtatta csodálatos zenéjével. Al McKay 1973-tól 1981-ig volt a zenekar gitárosa, dalszerzője és frontember. 8 év, 7 album, mérföldek ezrei után elhagyta a zenekart, és új projektekbe fogott.

Néhány évvel ezelőtt kiötlötte, hogy újra össze kéne hozni a csapatot. Az ő vezetésével olyan zenészek lépnek színpadra Budapesten is, mint Bruce Conte – gitár, Ben Dowling – billentyű, Michael Harris – trombita, Hussain Jiffry – basszusgitár, Tim Owens – ének, Enzo Villaparedes –  trombita, Calude Woods – ének, Joey DeLeon- ütősökMichael Shapiro – dobok, Endell Kelly – harsona, Ed Wynn – saxofon, DeVere Duckett – ének, Bryan Loren – billentyű és ének.  Az Earth Wind & Fire olyan slágereket ad majd elő, mint a September, Fantasy, Getaway, Evil, Love’s Holiday vagy a Singasong.

A Kool & The Gang 70 millió eladott lemezzel a háta mögött generációkat szórakoztat zenéjével. Az olyan dalok, mint a Celebration, Cherish, Jungle Boogie, Summer Madness és az Open Sesame a következő elismerésekkel büszkélkedhetnek: 2 Grammy díj, 7 Amerikai zenei díjat, 25 Top Ten R&B sláger, 9 Top Ten Pop sláger valamint 31 arany és platina album tulajdonosai. A KOOL & THE GANG az elmúlt 35 évben folyamatosan koncertezett - ez a legtöbb az R&B zenekarok történetében. A Kool & The Gang a Pop és az R&B zene úttörője. 2004-ben megjelent 24. albumuk Odyssey címmel, mely olyan dalok gyűjteménye, mint a Celebration, Too Hot és a Jungle Boogie, Get Down on It, Ladies Night, Fresh, Joanna, Cherish, melyek nem hiányozhatnak a február 16.-i koncertről sem.

Jegyek kaphatók itt....

[2005.11.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még