2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Dér Heni a „nagy durranás” kapujában
Kapcsolatok
Dér Henrietta (Dér Heni)

Nulladikóra VIP: Dér "Megasztár" Henriett még időben esett „pofára”

Ötödik VIP vizsgájukat tartották december második napján a Cool│fm tanárai, Prof. Dr. Balázs, morci Dorci és adjunktus János ezúttal „megasztárból” vizsgáztatta vendégét, a bűbájos Dér Henriettet.

Nagy örömmel konstatáltuk, hogy az eddigiektől eltérően, Heni az ismert emberekhez méltatlan módon, a megbeszélt időpont előtt érkezett a Puskás Technikumba, így a NulladikóraÒ VIP minden izgalomtól mentesen vehette kezdetét. A volt „mega-bige” a start utáni rövid izgatott periódust követően hamar feloldódott, miután azt tapasztalhatta, hogy mi műsorvezetők nem egészen „épp” elmével rendelkezünk, és teljesen hétköznapi, földhözragadt emberek módjára viselkedünk Vele. Természetesen az első kérdés a hét elején, az amolyan előidőzített-bombaként robbantott Sugarloaf-fal való fúzióval volt kapcsolatos.

Új front-asszonya van a Sugarloafnak

Heni elmondta, hogy nagy sajnálatára a tervezettnél korábban derült ugyan fény a titkos „cselszövésre”, de megerősítette a hírt, így már 100%, hogy január elsejétől Ő lesz a „cukorkenyér” front-asszonya. A műsor hallgatói megtudhatták azt is, hogy ez a transzláció néminemű stílusváltoztatással is párosul majd. Era (ő volt a Sugarloaf előző énekese – a szerk.) olajralépése után, az eddigi rockosabb beütést felváltja majd, egy lágyabb, rádiósabb pop-rock verzió. Henriett valószínűleg ezzel a formációval szeretne borsot törni a Megasztár szervezőinek orra alá, és bebizonyítani, tévedtek amikor kipenderítették őt a sorozatból.

És ha már a Megasztárnál tartunk: a NulladikóraÒ vendége elmondta, anno kíváncsiságból jelentkezett a műsorba, szülői engedély nélkül. Bár, történt, ami történt nem bánta meg cselekedetét. Megával kapcsolatban a fiatal tehetség elmondta azt is, hogy az ismertség, a csillogás és a lé, bizony átejtette őt a ló másik oldalára, ám szerencsére még idejében megtörtént az a bizonyos „pofára” esés, és mára sikerült megtanulni ismételten két lábbal, a földön járni. Ezt mi is megerősíthetjük. Sajnos a műsoridő rövidsége miatt több érdekes kérdés feltételére már nem volt lehetőségünk, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel tervbe vettük, hogy valamikor a jövő elején, amikor már „karamellizálódott” a helyzet a Sugarloaf házatáján újfent vendégül látjuk Henit.

Egy nagyszabású jótékony rendezvény...

Végszóként elmondanám, hogy Dér Henriett fellépéseivel kapcsolatban tessék figyelni a zene.hu weblapját, ugyanis a NulladikóraÒ, a Cool│fm, az United Bass Core, a Zene.hu, a Dance Mix DJ Team és néhány volt megasztáros, egy nagyszabású jótékonysági rendezvényre készül december 28-án az E-Klubban, ahol minden valószínűség szerint Heni is énekel majd. További részletek a napokban olvashatók itt a Zene.hu-n.

Bóza Balázs

[2005.12.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még