2024. május 16. | csütörtök | Mózes, Botond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Fekete Dzsoni: Érted vagyok
Kapcsolatok
Fekete Dzsoni

Fekete Dzsoni

Énekes

1963. december 17-én született.

Eleven gyermek lévén érdeklődési köre szerteágazó volt. Bányász néptánc együttes egyik domináns alakja volt, emellett vonzotta a repülő modellezés, atlétika, röplabda. Ezt is bizonyítja, hogy 6 évet a TBSC súlyemelő szakosztályán töltött, ahol országos 2-3. helyezéseket ért el.
Időközben a zene is erősen magával ragadta. Eleinte a dobok mögé ült, majd a próbák folyamán kiderültek hangi adottságai. Így vált belőle gitáros-énekes frontember egy rockzenét játszó amatőr zenekarban. Együttesekben, KI-MIT-TUD-on, tehetségkutató versenyeken is részt vett. Ezen idő alatt OSZK vizsgát tett éneklés–gitározásból. Az évek folyamán valamiből mégiscsak meg kellett élni, ezért kitanulta a bútorkárpitos szakmát.

Zenei pályafutásának következő állomása a vendéglátó egységek voltak. Itthon, majd külföldön(Németország, Ausztria, Szlovákia) sikereket aratott nem mindennapi tehetségével. Az országos ismertséget TV-s szereplései jelentették, többek között a TV2-n futott péntek esti Dáridó Lajcsival. Így az egész ország megismerhette fantasztikus hangját. Egy műsorban szerepelt Lou Begával, ALCAZAR-al és még sok híres külföldi sztárral.

Első lemeze 2001-ben – Mindent újra kezdhetünk – címmel jelent meg. A hanganyagok felvétele rekordgyorsasággal, három és fél óra alatt készültek el. Kaszás Péter írta a szövegeket kapcsolatokról, válásokról, újrakezdésekről. Muck Ferenc is hozzájárult a tehetségével a hanghordozó minél színvonalasabb mivoltához.

Meghívottként több WESTEL Mobil Party-n lépett fel több tízezer ember előtt, például Székesfehérváron, Győrben vagy Balatonbogláron.
Szabadidejében szívesen járja a természetet, szereti az állatokat, szívesen hallgatja kedvenc előadóit: Queen, Bee Gees, Chicago, Europe.

[2005.12.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » vonós [2024.05.16.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.15.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még