2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Jimi Hendrix emlékkoncert
Kapcsolatok
Jimi Hendrix (James Marshall)
Deák Bill Blues Band
Deák Bill Gyula

Hendrixre emlékeztek a hazai rockzenészek

Hamisítatlan rockzenétől volt hangos Csepel közkedvelt művelődési háza, ahol Jimi Hendrixre emlékeztek egy koncert erejéig. A fellépők közt volt, többek közt a Philadelphia zenekar és a most is tömegeket vonzó, Deák Bill Blues Band. 

Gomolygó füst és alkoholpára csapta meg, a Jimi Hendrix emlékkoncertre érkező rockzene rajongók orrát. A kora esti kezdés ellenére tucatszám gyűltek össze a csepeli művházban, ahol hazai bandák gondoskodtak a megfelelő hangulatról.

Ugyan az esemény most nem kötődött szorosan a világhírű zenész, Hendrix életének jeles időpontjaihoz, mégis sok zenebarát tette tiszteletét. Bemelegítés képen a Pandora és az R. B. Kapitány kellően megalapozta a nézők hangulatát, bár a többség inkább csak a beszélgetést és a sörözést részesítette előnyben. Nyolc óra felé, már igazi tömeg várta, hogy az est sztárvendége, a Deák Bill Blues Band lépjen a színpadra. De előtte még a különleges hangzású Philadelphia zenekar tagjai muzsikáltak. A fiúk a lágy hegedűszót elegyítik a kemény, de dallamos rockkal. Így nem csoda, hogy egyre többen kaptak kedvet a tánchoz, a fellépés végére tucatjával csápoltak a színpad előtt. A Mikulás ünnepségre megemlékezve a zenekar még apró piros sipkákat is öltött. Olyan dalokat is megmutattak, melyek a hamarosan megjelenő új albumukon lesznek hallhatóak. Képek a buliról

Rövid átállást és némi elégedetlenséget követően, a nézők örömmel és hangos ujjongással üdvözölték, a már több mint harminc éve a pályán lévő, Deak Bill Gyulát és zenekarát. Deák Sárközi "Szivori" Pál - szólógitár, Balázs Péter - basszusgitár, Szabó Csaba - dob, Horváth Zsolt pedig a billentyűs hangszerekkel járult hozzá a koncert hangulatához. A korát meghazudtoló énekes kitűnően bírta a show-t, mindvégig életet, energiát pumpált a rajongóiba. Akik ezt viszonozták is, tapssal, énekléssel és teltházzal.

Egy fiatal rajongó még Gyula kedvencét, egy üveg whiskey-t hozott a zenésznek, aki köszönetképpen meg is húzta az üveget. Erőteljes hangja és örökzöld dalai teljesen lázba hozta a rajongókat. Sokak kedvencét a Rossz vért, már a fellépés előtt követelték a csapattól. A koncert végéig és a visszatapsolást követően is a refréneket zengte a közönség. Alig akartak hazamenni, mindenki váltani akart pár szót Gyuláékkal.
A jól sikerült buliról lassan elszállingóztak a vendégek, akik legközelebb is minden bizonnyal végigcsápolnak majd egy Deák Bill koncertet.

mori

[2005.12.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még