2024. szeptember 28. | szombat | Vencel nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó események
Fonogram Díjkiosztó gála
[2006. január 21.
szombat este]
Groovehouse a MAHASZ Fonogram díjkiosztó gáláján
[2006. január 21.
szombat este]

Fonogram Díjkiosztó gála januárban

2006. január 21-én a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége megrendezi a Fonogram Díjkiosztó Ünnepséget, mely az előző évek visszafogottabb, belterjesebb eseményeivel szemben ismét a korábbiakhoz hasonló, sőt, reményeink szerint azt jelentős mértékben felülmúló, igazi, nagy és látványos zenei gála lesz.

A kétórás rendezvényre a Budapesti Kongresszusi Központban kerül sor, és élő, egyenes adásban közvetíti a Magyar Televízió.

A díjak 12 hazai és 6 külföldi kategóriában kerülnek kihirdetésre, illetve átadásra.

A fellépők között megtaláljuk a 2005-ös évben meghatározó teljesítményt nyújtó hazai előadók jelentős részét, igen széles műfaji spektrumban: a Noxtól az Irigy Hónaljmirigyen és a Kistehén Tánczenekaron át a Depresszió együttesig - természetesen - mindenki élőben játszik.

Két külföldi sztárvendég is érkezik: az egyik a klubok és a táncoslábúak egyik idei nagy kedvence, az iráni-svéd Arash, aki többek között előadja "Tike Tike Kardi" című dalának új, a Balkan Fanatikkal közösen elkészített változatát - a színpadon is így együtt. Másik sztárvendég pedig nem kisebb név, mint az orosz t.A.T.u. lányok!

A rendezvényre a közönségnek is lehetősége lesz jegyet vásárolni, igen kedvező áron, azonban a Budapesti Kongresszusi Központ korlátozott befogadóképességére való tekintettel csak igen limitált számban. A sajtó képviselőit és további partnereket nagy tisztelettel várják; a formális meghívókat január második hetében postázzák.

Az "év hazai dala" kategóriában a győztest SMS-szavazás útján a közönség fogja eldönteni, a szavazás népszerűsítésében számítanak majd a médiapartnerek segítségére. Ennek részletei, továbbá minden fontos tudnivaló, információ, a szervezés stádiumai, a jelöltek listája megtalálható lesz a hamarosan induló www.fonogram.hu  weboldalon.

Végezetül egy lényeges, gyakorlati kérdésben szeretné a MAHASZ mindenkit tisztelettel informálni: a minden bizonnyal az év egyik legjelentősebb koncerteseményének tekinthető, méltán nagy érdeklődésre számot tartó RAPülők koncert valóban ugyanezen a napon lesz, azonban: A nagy érdeklődésre való tekintettel előző nap, tehát január 20-án, pénteken is lesz RAPülők-koncert, így a média képviselőinek és a közönségnek is lehetősége lesz arra, hogy mindkét eseményre ellátogasson.

[2005.12.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.28.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Rengetegen...

Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
A tavaly...

beszámolók még