2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Rückwarts
Sex Action a Pecsában
Kapcsolódó Kiadványok
Sex Action: Jöhet bármi
Kapcsolatok
Sex Action
Petőfi Rendezvényközpont (PeCsa)
Machine Mouse
Rückwarts

Sex Action a Pecsában

Az év zárásaként karácsony után a PeCsába invitálták meg rajongóikat még egy közös bulira.

A Sex Action zenekar sikeres évet tudhat a háta mögött. Hosszú kihagyás után 2005-ben jelent meg legújabb albumuk a Jöhet bármi, valamint több nagyobb koncertet is adtak ebben az évben. Tavasszal a 15 éves jubileumi bulijukon, nyáron a sziget nagyszínpadán, októberben a Wigwamban léptek színpadra telt ház előtt.

Ezúttal sajnos a telt ház elmaradt, de azért szép számmal összegyűltek a műfaj és zenekar kedvelői. A régi és új rajongókkal bővült publikum igaz szellősen, de azért majdnem megtöltötték a nagytermet. Kapunyitást követően a közönség bemelegítését először a Rückwärts, utána pedig a  Machine Mouse zenekar vállalta magára.

Este fél tíz után pedig felcsendült az elmaradhatatlan western-intro jelezvén, hogy itt az idő és kezdődik a koncert. A zenekar most is a szokásos színpadi látványképpel indította a koncertet. Hatalmas füstfelhő mögött a Csapat tagjai (Ganxta Zolee, Mátyás Attila, Somlyai Miklós és Szendrey Zsolt (Szasza)) rajtra készen várták, hogy a lassan felszálló füst homályából ismét előléphessenek és a húrok közé csapjanak. Hát elő is léptek, vagyis inkább robbantak és hatalmas hangerővel és energiával indították az estét.

A közel két órás koncert alatt az új lemez a Jöhet Bármi dalai mellett elhangoztak az elmaradhatatlan régi nagy Action nóták is. Dübörgött a Rock N’ Roll, zúztak a gitárok, a közönség pedig teljes extázisban tombolta végig az estét. Az ajándékozás most sem maradt el. Hiába szereztem be, illetve kaptam meg a hőn áhított pólót, Szasza ezúttal az ősrajongóiknak osztogatott italt a színpadról. A hagyományoknak megfelelően természetesen a hölgyek és sztriptíz sem hiányozhatott. Ezúttal három hölgy fűszerezte meg erotikával a produkciót az Urak legnagyobb örömére, a zenekar pedig hozta a Tőle megszokott színvonalú és jó hangulatú bulit. Az este végén senki nem távozott csalódottan.

A koncertet mindvégig teljes odaadással játszották végig a Fiúk. A zenekar lubickolt a sikerben, és láthatóan nagyon élvezték a közönség szeretetét és a zenét. A dirty rock stílusteremtői ismét bebizonyították, hogy most is a topon vannak tíz év kihagyás után, zenéjük ugyanolyan vad és dallamos. Aki lemaradt a koncertről, annak 2006-ban lehetősége lesz elcsípni jó pár elő fellépést és koncertet. További sok sikert a zenekarnak és boldog új évet!

Reményi Dóra

[2006.01.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még