2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Macskássy Galéria
Képgalériák
Bíró Eszter, Mészáros Árpád Zsolt, Szemenyei János és Vastag Csaba
Hauer Est Bíró Eszter, Mészáros Árpád Zsolt, Szemenyei János és Vastag Csaba társaságában
Kapcsolatok
Bíró Eszter
Mészáros Árpád Zsolt
Szemenyei János
Vastag Csaba

Kell egy hely ! – Ahol a Wurlitzerből is musical szól!

És már van is …. ahol a musicalrajongók havi rendszerességgel találkozhatnak kedvenceikkel, tolmácsolásukban meghallgathatják a musical világ kedvelt, ismert és kevésbé ismert dalait.

A legutóbbi randevúra december 29-én este került sor, négy kedvenc közreműködésével. Hogy kik voltak Ők? Bíró Eszter, Mészáros Árpád Zsolt, Szemenyei János és Vastag Csaba.

Kezdés előtt már egy órával megtelt a pódium terem, ahol nem csak fiatalok, hanem az idősebb korosztály is szép számmal képviseltette magát. A rendezvény kezdetéig bárki megcsodálhatta a teremben kiállított gyönyörű képeket, melyek Macskássy Izolda munkái. Ezen az esten első alkalommal a jelenlévők tombola jegyet is vásárolhattak, melynek fődíja egy 150.000 Ft értékű vásárlási utalvány, a Macskássy Galéria jóvoltából.

A fellépő vendégek érkezése is mosolyt csalt a publikum arcára, - és mivel szerintük elsőre nem sikerült tökéletesen - másodszor is meghallgathatták a Kabaré betétdalát, melyet vastaps kísért.
Ezek után végre kezdetét vette a beszélgetés, a „műsorvezető” szerepét Mészáros Árpád Zsolt vállalta el, persze a többiek segédletével.
Ezen az estén megtudhattuk, hogy Bíró Eszter rendszeresen koncertezik a Spinoza-házban (legközelebb 2006.01.14.), ahol tavasszal megjelenő albumáról is hangzanak el dalok, de szerencsére mi is hallhattunk tőle két dalt a készülő albumról (Tiszta vagy, Úgy aludtam), persze ezen kívül ismert musical slágereket is énekelt.

Mészáros Árpád Zsolt hozta a formáját, és vállalta a mókamester szerepet is, miközben persze énekelni sem felejtett el. Ismét tanúságot adott arról, hogy olaszul is ugyanolyan jól énekel, mint magyarul (Gianni Morandi). Persze nem maradhatott el a közönség kifejezett kérésére előadott Kisfiú című dal (Mindhalálig musical cd), és a Mozart! Egyik legsikeresebb betétdala az Árnyékdal sem.
Mindannyiunk nagy örömére és derültségére magára vállalta a tombolajegyek árusítását is.
Az est résztvevője volt még Szemenyei János, aki itt is bebizonyította, hogy fiatal kora ellenére helye van a színpadon. Nagy derültséget keltett első előadott dala, az Ásatás (Legénytoll), de hihetetlen sikere volt a Holnapnak (Sztárcsinálók) és a Szegény kisfiú panaszának is.
Kíváncsian hallgattuk a Hairből a Manchester, England című dalt, melyet Árpival közösen énekeltek el.
Az est negyedik résztvevője, a sajnos még csak szűk körben ismert Vastag Csaba volt. Az ő hangjában sem csalódtak a jelenlévők. Tőle hallhattunk a Rap-színházról, melynek jövő év elején lesz a bemutatója. Énekelt nekünk a Jekill & Hyde-ból, de hallhattuk tőle a My way-t is!
Meglepetésekkel is készültek a művészek, ilyen volt a négyesben előadott Szóló szaxofon, majd Árpi és Csabi duettje az Eljött az óra. Igazi csemegének ígérkezett a Lehetsz király Hauer cukrászdába készült változata is!

A hangulat a fináléra hágott a tetőfokára, amikor is rock & roll slágereket hallhatunk (Csavard fel a szőnyeget, …). Ekkora már egy házibuli színterévé változott a helyszín, mindenki táncra perdült.
Szeretnénk megköszönni mind a négy fellépő vendégnek a remek estét, a beszélgetést, a dalokat, hogy közelebb kerülhettünk hozzájuk, és a már-már előszilveszteri hangulatot is!
Reméljük még sok hasonló esten vehetünk részt a Hauer cukrászda falai között.

Zsuzsi

[2006.01.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még