2024. május 6. | hétfő | Ivett, Frida nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
VilágVeleje Produkció
Kapcsolatok
Gödör Underground (Gödör Klub)
Kapcsolódó események
VII. VilágVeleje Fesztivál
[2006. január 26. - 28. ]

VII. VilágVeleje Fesztivál

2000. januárjában volt az első, igaz az még Világeleje néven, mert nem lett világvége, hiába jósolták. Rohan az idő. Ez már a hetedik évindító fesztivál, és megint a legjobb koncertzenekarokkal, a legjobb helyen, három napon keresztül!

A VII. VilágVeleje Fesztivál is összművészeti, divatos szóval multikulturális esemény, hiszen a jobbnál-jobb koncertek mellett más művészeti ágak is képviseltetik magukat, lesz színház, tánc, filmvetítés és a hagyományos Fiatal Művészek Kiállítása. Ez utóbbi műfaji korlátok nélkül mutatja be a kortárs, fiatal képző-és iparművészek munkáit. Az első napon, január 26-án,csütörtökön a Fiatal Művészek Kállítása nyílik meg elsőként, és ezen alkalomból Peter Ogi mutatja be legújabb dalait, na persze egy-két Spions dal is előkerül.

A kiállítás megnyitót követően a Sajnos Batár zenél, majd a Csókolom zenekar egy új taggal kiegészülve nyomja a rock and rollt.
Őket a legendás Balaton zenekar követi a színpadon, majd az Ági és Fiúk ad koncertet. Meglepetésvendégekben bővelkedni fog a nyitónap, annyit elárulhatunk…
A második napon, pénteken a fiatal, lendületes zenét játszó Kelet-Nyugat indítja a koncertfolyamot, majd a Kiscsillag zenekar mutatja meg, hogy vissza lehet térni a gyökerekhez, hiszen ez a banda tulajdonképpen az ős-Kispál és a Borz, de legalább is Lovasi András szabadidős zenekara.
Őket az elmúlt év nagy felfedezettje, az első lemezével most elkészült Frenk követi, és megmutatja élőben azt, ami a „szívzörejek” című albumon hallható. Élőben persze még jobb, hiszen igazán látványos Show-t ígér a művész, és kiváló zenekara. Frenkék után a legendás Pál Utcai Fiúk táncoltatják tovább a fiatal lányokat, és hosszú idő után új számok is elhangzanak majd a régi, nagy slágerek mellett. A buli levezetéséről Dj. Onoff gondoskodik, rendesen, reggelig.

A zárónapon, január 28-án, szombaton a táncé lesz a főszerep. A Kultúrbox bemutatja a „Minden egész eltörött” című táncelőadását. Az elmúlt évben több alkalommal is bizonyította rátermettségét az a fiatal banda, akik jazz-t és hip-hop-ot vegyítenek nagyon ügyesen. Ők a Jazzékiel, akik most sem fognak csalódást okozni. Utánuk a ColorStar pörgeti tovább a hangulatot, majd a Titusz and the Carbonfools mozgatja meg a hallgatóságot. Talán egyik banda sem szorul különösebb bemutatásra, hiszen a Gödör Klubban számtalan sikeres koncertet adtak már, de ez alkalomból mindenki külön meglepetésekkel is készül. A koncertek után Dj. Onoff és Tibióta táncoltatja a fesztiválozókat kivilágosig…

Jegyárak:
1.nap elővételben és a helyszínen: 1000 ft.
2.nap elővételben 1800 ft, a helyszínen 2000 ft.
3.nap elővételben 1800 ft, a helyszínen 2000 ft.

A háromnapos bérlet ára 3600 ft. Elővételi lehetőség az Iguana boltokban ( VIII. Krúdy Gy. U. 9., IX. Tompa u. 1.) rendelhető a www.vilagveleje.hu  oldalról.

[2006.01.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még