2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Lilu és Jáksó kibékültek?

Sztárok adtak lakberendezési tanácsokat

A tavalyi évben indította útjára a Danubius Rádió minden idők legnagyobb rádiós nyereményéért folyó játékát, melynek fődíja egy lakás volt. A Reggeli Triós műsorvezetői vendégül látták a szerencsés nyertest, a 35 éves Horváth Lászlót. László Pápán lakik feleségével és 3 éves, Tiffany nevű kislányával. Nagy kedvence a Danubius Rádió, ezen belül is a Triós és Vágó Piros. Azt a DVD-t, amivel megnyerték a főnyereményt, december 6-án vásárolta. Azt, hogy mihez kezd a lakással, még nem tudja, de hogy mivel kezdheti berendezni, arra bőven kapott ötleteket:

Sztárjaink ugyanis rengeteg figyelmes aprósággal és hasznos jótanáccsal látták el! Elsőként Deutch Anita, akit a Barátok közt sorozat Andreájaként ismer az ország. Anita egy nagyon szép bambuszt adott Lászlónak, ami a feng shui szempontjából kulcsfontossággal bír, ezen túl pedig mindenféle színes-szagos Barátok közt-ajándéktárgyat. Anitát a Fiesta követte, ők egy illatos gyertyát hoztak nyertesünknek, mondván, egy ilyen kelléknek mindenfajta lakásban helye van. A fiúkat Jáksó Laci követte: ő nem hazudtolta meg önmagát, egy szex-könyvvel állított be, mert szerinte ezzel a könyvvel a kezében László a lakás bármely pontján biztonságban érezheti magát…

Jáksónak emellett még arra is jutott ideje, hogy két nagy puszival lezárja Liluval való nem létező „konfliktusukat”, ami egy korábbi Kész átverés show során keletkezett: a Hot20 műsorvezetője akkor alaposan megtréfálta Lilut, aki akkor azt kérte, Laci legalább fél évig ne szóljon hozzá… Úgy tűnik megtört a jég.

Végül de nem utolsó sorban a Groovehouse kedveskedett: Judy egy nagyon puha takarót hozott, ami még kellemesebbé teheti a mindenkori jól megérdemelt sziesztát!

[2006.01.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még