2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Komárnói Musical est II.
Kapcsolatok
Homonnay Zsolt
Csengeri Ottília
Mészáros Árpád Zsolt
Imre Sebastian
Vastag Csaba
Náray Erika
Kocsis Tamás
Kapcsolódó események
Musical Est Komárnóban
[2006. január 21.
szombat 19:30]

Újabb sikeres Musical est Komárnóban

A komárnói Művelődési Központban január 21-én Zahovai Júlia és Zahovai István Zoltán jóvoltából második alkalommal került megrendezésre Musical Est.

Akárcsak az első alkalommal most is telt ház fogadta a színpadra lépő művészeket. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a rendezvényen nem csak kizárólag a szlovákiai közönség képviseltette magát, hanem szép számmal érkeztek Magyarországról is látogatók, sőt többen visszatérő vendégeknek is számítottak.

Az est nyitányaként egy közös produkciót láthattunk és hallhattunk a Mozart! című musicalből és konstatálhattuk, hogy a színpadra egyszerű ám mutatós díszletet építettek, amit a műsor folyamán jól ki is használtak mind a fellépők, mind a jelen lévő táncosok, akik szinte egész idő alatt a színpadon tartózkodtak. A produkció látványos és néhol tüzes koreográfiáját Kocsis Tamás állította színpadra. Az est magyarországi szervezője Kelemen Zsolt volt, aki ezúttal egy kicsit hanyagolta a konferálást, ami azért hiányzott, de az mindenképpen érdekességnek számított, sőt mi több újdonságának, hogy Ő és Szentirmai Zsolt ezúttal énekesként léptek a színpadra.

A műsorban részletek hangzottak el a Chicago, az Elisabeth , a Jekyll és Hyde, , a Mozart!, a Notre Dame, a Rómeó és Júlia és a Szépség és a Szörnyeteg című musicalekből, valamint felcsendültek széles körben ismert világslágerek is. Molnár Szilvia Celine Dion bőrébe bújt egy dal erejéig, Csengeri Ottília a nagyszerű Shaldon Blue-t, Várady Viktória pedig a Chicagoból énekelt az egybegyűlteknek. Homonnay Zsolt Quasimodo dalával, Imre Sebastian egy lendületes Veronával, Náray Erika és Mészáros Árpád Zsolt pedig egy Szépséges duettel lepték meg a közönséget. Vágó Bernadett és Kelemen Zsolt egy ördögi táncot lejtett a színpadon, Vastag Csaba és Mészáros Árpád Zsolt az előző komárnoi esten is hatalmas sikert aratott saját dalukkal, valamint Luciano Pavarotti és Elton John világhírű duettjével kápráztatták el ismét a közönséget. A műsort a Rómeó és Júlia musical Szívből szeretni dalával zárták, a nézők pedig szűnni nem akaró tapssal fejezték ki elégedettségüket és köszönetüket a fellépőknek és a szervezésnek.

Összességében egy nagyon izgalmas és igényesen összeállított műsort láthattak a rendezvény látogatói, hasonlóan az első esthez. Reménykedünk benne, hogy ez tendencia marad a szervezők és a fellépő művészek részéről is.

Reményi Dóra

[2006.01.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még