2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Elindult a legnépszerűbb zenei blog verseny! Bemutatkozik a B-oldal

Mint azt hírül adtuk: legnépszerűbb zenei blog verseny zajlik a Zene.hu-n. A jelentkezőket még várjuk, de jöjjön a „versenyzők” bemutatása.  

A B-oldal (http://b-oldal.blog.hu) rendszeresen frissülő, zenei és szórakoztató blog, több állandó és számos vendégszerzővel, mely magazin jelleggel napi 1-2 cikket jelentet meg. A blog 2008.október 4-én alakult, azóta kb. 1000 cikk jelent meg az oldalon, melyek között zenei, filmes és egyéb témák is szerepeltek az „Általános iskolai lassúzásoktól”, a TOP50 gitárszólón át, a Tarantino-filmzenék bemutatásáig.

Az oldal fő rovatainak a Zene, a Film, az Interjú, a Lemezajánló és a Bréking (Hírek) tekinthetőek. A B-oldal igazi erejét a saját készítésű toplistáival és nosztalgián alapuló cikkeiben mutatja be, így rendszeresen jelentetünk meg olyan szórakoztató írásokat, melyek középpontjában TOP5, TOP10 dal, klip előadó, vagy zenekar áll. Az oldal hangulatának fontos összetevője a pozitivitás, arról írunk, ami tetszik, ami pedig nem tetszik, azt elintézzük annyival, hogy nem téma. Az elmített 1000 megjelenés között 2-3 alkalommal tértünk el ettől a „Miért nem szeretem a Rolling Stonest és miért szerethetném?” jellegű cikkekkel, ahol saját magunkkal vitatkozunk azon, hogy miért nem tetszik valami, ami a fél világnak igen, de itt is kiemelve, amit egyébként szeretünk az adott jelenségben.

Amennyiben olyan írást találunk más zenei blogon, amit szerintünk sokaknak látnia kéne, igyekszünk a szerzővel egyeztetve azt a B-oldalon is megjeleníteni, és visszahivatkozni az eredeti helyre, reménykedve, hogy a nekünk tetsző gondolat így sokakhoz eljut és új olvasókat jelent a blogger kollégának is. Így sikerült kiváló kapcsolatot építenünk a Cluster One, a Musiquedujour, a 101zene, vagy a Feldolgozás Alatt blog szerzőivel.

A B-oldal csapata visszatérő vendége a Gödör-A38-Dürer kert Bermuda-háromszögnek, valamint a hazai fesztiváloknak, így az oldalon rendszeresen jelennek meg beszámolók akár rock, akár underground, akár elektronikus zenét játszó ismert és még ismeretlen zenekarok koncertjeiről. Az utóbbi 2 évben – többek között - beszámoltunk a Metallica, a Dream Theater, a Queen+Paul Rodgers, Elton John, a Nouvelle Vague, Mark Knopfler, a Megadeth, Matisyahu, Juliette Lewis, a KISS budapesti koncertjeiről és bízunk benne, még számtalan hasonló élmény és zenei pillanat vár ránk.

Emellett küldetésünknek tekintjük azoknak a magyar underground formációknak az előtérbe hozását, akik már saját közönséggel és jó fellépési lehetőségekkel rendelkeznek, így számunkra egyértelmű, hogy mindenkinek látnia kellene őket. A B-oldal csapata 2009 év végén elindította a B-oldalTV (http://b-oldal.tv) kezdeményezést, melynek keretében már olyan saját készítésű koncertklipek is gazdagítják az oldalt, mint például a Barabás Lőrinc Eklektric, a Turbó, a Random Szerda vagy Bobafett és Bobakrome klipje.

A blogot mottója jellemzi legjobban, így a B-oldal nem más, mint „zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról.” 

Ajánld barátaidnak!

Ha szeretnéd, hogy továbbjusson a B-oldal, akkor ajánld ismerőseidnek anyagunkat.

A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb 6 közé - azaz a döntőbe -, amelyekről szóló cikket a legtöbben olvasták el és szavaztak a megjelenést követő egy hétben. 

A győztes az a homepage lesz, amelyre a döntőben a legtöbb olvasó szavazott. Az utolsó körben egy IP-címről egy voksot fogadunk el, illetve mindent elkövetünk, hogy a győztes ne kerüljön jogosulatlan előnyhöz.

Reklám és meglepetés a nyeremény!

Érdemes küzdeni az első helyért, hiszen a legnépszerűbb és a legjobb weboldal szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyer, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse.

– zene.hu –  

[2010.11.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még