2024. május 23. | csütörtök | Dezső nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Jamie és Robi

Jamie és Robi ráadás majd ősszel, mostanra már nincs jegy

Sajnálattal (és örömmel) közöljük, hogy az Artisjus-díjas Jamie Winchester és Hrutka Róbert április 15-i Wood and Strings koncertjére minden jegy elkelt!

Jamie Winchester és Hrutka Róbert Wood and Strings című produkciójáról nyugodtan állíthatjuk, hogy a világ bármely országában megállja a helyét! Méltó bizonyíték erre, hogy az ARTISJUS Egyesület Vezetősége által alapított ARTISJUS—díj 2004-es díjazottja, Jamie Winchester és Hrutka Róbert lett, az év könnyűzenei alkotópárosa kategóriában, a Wood and Strings koncert kapcsán!

A tavalyi koncertről készült dupla cd-t és dvd-t pillatanok alatt kapkodják le a boltok polcairól. Az óriási sikerre való tekintettel, szinte ugyanabban a felállásban, idén is színpadra kerül az unplugged koncert, méghozzá a nemrégiben „debütáló”, Művészetek Palotájában, 2005. április 15-én. Közép-Európa legszínvonalasabb kulturális fellegvára ad otthont a nem mindennapi koncertnek. A Nemzeti Hangversenyteremben, a szerzőpáros és az állandó zenekari tagok (Borlai Gergő – dobok, Giret Gábor – basszusgitár, Galambos Zoltán – zongora, Hammond orgona, Fender Rhodes, Dely Domonkos – ütőhangszerek, vokál) mellett vendégül látják a BABA YAGA zenekar énekeseit, akik csak a koncert kedvéért utaznak hazánkba, egyenesen Moszkvából. Az orosz népdalok hangzásvilágát és az angolszász rockzenét képviselő „nemzetközi” csapat egyik alapító tagja, Bornai Tibor is kíséri majd a zenekart.

A koncertet Schmidt Vera, a Megasztár I. döntőse nyitja, saját szerzeményeivel. Az említett előadók mellé „csatlakozik” Wolf Péter és a Mendelssohn Kamarazenekar kísérőként, és Fekete Kovács Kornél (Budapest Jazz Orchestra) hangszerelése, valamint Tunyogi Orsi, Tóth Edina és John Murphy, vokalistaként. Tolcsvay Lászlót sem kell bemutatni a közönségnek, egy dal erejéig, Ő is a zenekar tagja lesz.

A zenekar a nagy sikerre való tekintettel úgy döntött, hogy közkívánatra, nyár végén megismétli a bulit.  A pontos időpontról és helyszínről hamarosan több információval szolgálunk.

[2005.03.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » próbaterem [2024.05.23.]
SÜRGŐS HITELEK hangszer [2024.05.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még