2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Megasztár az Unisexnél - Kósa Ivett a banda új énekese
Képgalériák
Unisex klipforgatás
Kapcsolatok
Kósa Ivett
Unisex

Unisex klipben debütál Kósa Ivett

Ivett a Megasztár után a való életben, a legjobbtól tanulja a mesterséget.

A Megasztárból megismert Kósa Ivett egy aranyos kislány. Ezt eddig is tudtunk, de most első klipjének forgatása alatt ez még bizonyosabbá vált. Az Unisex harmadik feléledése során Erdélyi László Ivett mellett tette le a voksát tavaly novemberben, és már csinálják is a klipjüket, ami – bár január közepére ígérték, de ez a szokásos kiadói, stb csúszások miatt késik – februárban már látható lesz a zenecsatorná(ko)n.

- A dal szerkezete egy olyan nőről szól aki ki meri mondani azt, hogy most az egyszer nem a nők a rossz lányok, hanem nem a férfiak a rossz fiúk. – kezdi Erdélyi Laci, mikor a klipről kérdezem - Az nagyon ritka, hogy egy nő ezt ki merje mondani. Ezért úgy döntöttünk, hogy a dal és a klip totálisan Ivettre épül. Ez persze Unisex klip, benne vagyok, csak nagyon visszafogottan. Akár egy színdarab is lehetne, mert az egész történet róla, egy olyan nőről szól aki hatalmasat csalódott és a végén meg meri tenni azt a lépést amit senki nem várna tőle. A stábot én választottam a kliphez, Hertz Petit nagyon régóta ismerem és nagyon szeretem a munkáit, úgyhogy nem volt kérdéses, hogy kivel dolgozzak. Elmondtam neki, mit szeretnék, és ő kifejtette a dolgot, és csinálja amit akar. Néhány napon belül kész a kislemez és a klip, február 13-án a boltokban és a képernyőn lesz. Hogy nagylemez mikor lesz belőle azt meg nem mondom.

A klip forgatása totál hepiség volt, kicsi helyen, az adott irodai díszleteket maximálisan kihasználva forgatott Hertz Péter és csapata. A nappali fényt akarták kihasználni, tehát kora reggeltől, szinte a nappal együt indították munkanapjukat. Mikor odaértem még mindig friss és üde volt az egész társaság, pedig a jelenetek nagy részét már leforgatták, de azokat amúgy sem adnám közre, mert van egy szokatlan csavar a klipben amiért is érdemes lesz megnézni.

A rendező, Herz Péter, bár nem szokott forgatás közben interjút adni, azért nekünk kötélnek állt, és elmondta milyen is a két véglettel, azaz egy vérprofival és egy abszolút kezdővel dolgozni.

- Egyik jobb mint a másik. Lacin érződik a profizmus. Nagyon szerencsés vagyok, mert hatalmas bizalmát élvezek valami okán, és sikerült meggyőznöm olyan részletekről – a klip alapötletét én találtam ki - ezt a vérprofi urat, amiről egyébként sokakat nem hinném hogy sikerülne a szakmában. Lacival már dolgoztam együtt még amikor a Sonynál dolgozott, így kezdődött az együttdolgozás. Az abszolút amatőr lányról pedig az a véleményem, hogy egyszerűen zseniális. Nem is az énektudásáról beszélek, mert azt kevésbé tudom megítélni, de fantasztikusan lehet vele dolgozni. Ha nem énekesnő lenne akkor is egész biztos, hogy színésznőként is elkelne.

- Ivett csoda egy teremtés. – folytatja Laci a következő levegővételkor, mikor Ivettel való munkájáról kérdezem – Teljessssen elégedett vagyok vele Ez már a harmadik talpraállása az Unisexnek. Adrient ugye nem tudom pótolni, ez képtelenség. Olyan emberre van szükségem aki... máshol kezdem inkább. Ivett, mint ember fogott meg igazából, heteket beszélgettünk. Kerestem ugyan énekest, de az nem erről szólt. Ivettet nem énekesként talátam meg hanem mint embert... Egy hónappal később tudta meg, hogy azt szeretném, ha ő lenne az Unisex énekesnője.

Továbbra is hegyekben a hangulat, Ivett mosolya többször betölti a kis szobát a különböző beállások, ülések és jelenetpróbák során.

- Korán kezdődött a napom, de úgy tűnik időben végzünk. – monda Ivett, mikor épp lencsét cseréltek a kamerán, és volt egy szusszanatnyi ideje - Nagyon élvezem a forgatást, egyáltalán nem vagyok fáradt és nagyon tetszik. A kávé azért lecsúszik. Lacival mint emberrel nagyon meg vagyok elégedve, mint munkatársra meg aztán egy szavam se lehet. Laci tizenöt éve ott van a szakmában, egy elismert ember ma már. Neki már nem kell azon dolgoznia, hogy az emberek tudják kicsoda is ő, ismerjék a munkásságát. Nekem viszont még nagyon sok mindent le kell tennem az asztalra, hogy jó pár év múlva azt mondhassam félig meddig művészembernek tartom magam. Valami olyan iskola amiért pénzt is adnak. Életem első kilpforgatása, ez egy naygon jó tanulóiskola. De azt hiszem a legjobbtól tanulhatok.

SirOesh

[2006.02.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még