2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szomorú hangvételű Kelly Clarkson új slágere
Kapcsolatok
Kelly Clarkson

Kelly Clarkson a téli olimpián énekelt

A világ jelenleg egyik legnépszerűbb énekesnője, Kelly Clarkson 2006. február 12-én vasárnap Olaszországban, a téli olimpiai játékok harmadik napján 60 perces show-val lépett színpadra!

A neves eseményen nem kevesebb mint 8 ezer fős közönség vett részt, de a közvetítéseknek köszönhetően milliók látták Amerika és már Európa kedvencének fergeteges fellépését!

Kelly Clarkson kétségtelenül sikert sikerre halmoz: az Americal Idol nevű tehetségkutató műsorban feltűnt hölgy rövid idő alatt meghódította szinte az egész világot. Tehetségének méltó bizonyítéka, hogy néhány napja két Grammy-díjat vihetett haza, hisz "Since U Been Gone" című dala kapcsán neki ítélték a legjobb énekesnőnek járó elismerést, a "Breakaway" című lemeze pedig a "Best Pop Vocal" kategória győztese lett!

Az énekesnő torinói szereplése újabb lépés afelé, hogy a világ minden táján meg- és elismerjék - dalai, lemezei és koncertjei ezt mind csak erősítik. Kelly olimpiai koncertjének első három dalát a világ 85 tévétársasága közvetette élőben, a nem mindennapi show további részét pedig csak a helyszínen jelen levő meghívott közönség és az olimpiai városban elhelyezett kivetítők szemlélői kísérhették figyelemmel. Az eseményen elhangzott debütáló albumának nagy slágerei, csakúgy mint a közelmúlt sikerei, a "Since U Been Gone" és a "Behind These Hazel Eyes".

A "Because of You" című Kelly Clarkson-nóta a hölgy új európai slágervárományosa. Az Egyesült Államokban már kiemelkedően jól szerepelt felvétel heti több mint 8000 rádiós játszással és az MTV-n #1 slágerlista-pozícióval büszkélkedhetett tavaly ősszel. A "Because of You" című dal és a "Breakaway" című album tehát hozzánk is megérkezett, és minden jel arra mutat, hogy a szőke gyönyörűség végre hazánkban is a legkedveltebb énekesnők egyike lesz.

-SonyBMG-

[2006.02.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még