2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Linkek
Új szó
Kapcsolatok
INXS

A cirkusz megy tovább

Azt hittem, szerencsére vége, de tévedtem. Csak az első fejezet zárult le, s most minden kezdődik elölről. Az INXS zenészei új divatot teremtettek.

Mint ismert, tavaly a CBS tévécsatorna által három hónapon keresztül sugárzott Rock Star: INXS című tehetségkutató műsor keretében választották ki az 1997 novemberében elhunyt énekesük, Michael Hutchence utódát. A kezdeményezésnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja – a műsor kimagasló nézettséget produkált, ennek ellenére a győztes, a harmincegy éves kanadai J.D. Fortune közreműködésével készült Switch című nagylemez világszerte megbukott, a zenészek hiába állítják úton-útfélen az ellenkezőjét, ráadásul az elkötelezett Hutchence-hívek alaposan megorroltak az együttesre.

Ez azonban nem tántorít el egy másik zenekart. Egyelőre nem tudni, melyiket. A Mark Burnett Productions csupán azt árulta el, hogy a műsor újra indul, de azt nem, újabban melyik fejvesztett együttes készül kiröhögtetni magát. A találgatás már elkezdődött. A bennfentesek három lehetséges zenekart emlegetnek. Felmerült a Van Halen neve, de menedzsmentje ezt rögtön cáfolta, így valószínűbb, hogy az Alice In Chains próbálja megtalálni a 2002 áprilisában kábítószer-túladagolásban meghalt Layne Staley pótlóját, vagy a Stone Temple Pilots szeretne végre rátalálni az ugyancsak gazdag drogos múlttal rendelkező, de még élő, időközben már a Velvet Revolverben éneklő Scott Weiland utódára. A műsor első szakasza, a meghallgatások sora március elsején indul és tizenegyedikén zárul több észak-amerikai nagyvárost érintve.

Ezúttal is a világ minden pontjáról várják a jelentkezőket, úgyhogy, aki szeretne a zsákbamacska részese lenni, nevezzen be, üljön repülőre, és bármi megtörténhet. Sajnos a mai világban tényleg bármi megtörténhet.

Puha József (Új Szó)

[2006.02.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még