2022. július 3. | vasárnap | Kornél, Soma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Bad Boyz
Tabáni István
Veres Róbert (McDc)
Varga Viktor

Tabáni István újra teremőr lett? - A Bad Boyz érdekes ötlettel állt elő

A Rosszfiúk már nem csupán táncolnak, hanem énekelnek is. Megmutatjuk, hogy készült első klipjük.

Ha árral szemben is, de a Bad Boyz-os fiúk megvalósítják, amit akarnak. A táncos, és most már énekes négyes első klipjének forgatásán jártunk, és a feeling pont olyan volt, mintha a két évvel ezelőtti Csillag születikbe csöppentünk volna. A fiúk minden versenytársukat meghívták, így a klipben igazi sztárparádét vonultatnak fel.

- Nagyon-nagyon fáradtak vagyunk, hiszen három napja toljuk folyamatosan a klipforgatást. Toljuk, húzzuk vonjuk, nagyon nagy munka, a többiek is alá tudják támasztani, hogy eszelősen sok munka van benne. A táncosok, mi hozzá vagyunk szokva a fizikai megterheléshez, de ez teljesen más terhelés, valamikor csak állunk két órán keresztül, és ugyanazt vesszük fel.

A kimerítő napok után a fiúk ezt az igazi, nyughatatlan énjüket nem rejthetik el, Veres Robi MC DC még nagyon is emlékszik az egykori Csillag születikes próbákra, ahol megismerte a fiúkat.

- Amikor a Csillag születikben voltunk, akkor is nagyon nehéz volt őket összeszedni, hogy üljetek le vagy akármi. Én próbáltam tényleg mindig azt csinálni, amit kellett, azért voltak velem is problémák, mert sokszor elkéstem a próbákról, volt olyan, hogy nagyon későn mentem be és akkor helyettesítettek, és próbáltak a szerkesztők. Volt például az egyik kedves munkatárs és akkor bement és akkor: "Egy-két-há', én vagyok a Veres Robi"... Elég vicces volt, ahogy elmesélték.

Nézd meg a klipet ITT!

Varga Viktor sem maradhatott ki a klipből, hiszen a fiúk nemcsak együtt dolgoznak, hanem barátok is.

- Sanyika át szokott jönni hozzám és együtt zenélünk, most kitaláltam, hogy írok neki egy dalt, mert Sanyikának iszonyatosan jó hangszíne van felül. Ami a középrészen van, azon még van mit fejleszteni, de a magas hangjai azok olyanok, mint Michael jacksonnak majdnem. Tök meglepődtem, hogy egy táncos gyerek is ilyen hangot tud kiadni.

Nyomj egy Tetsziket, ha bírod a videoklipeket.

A Rosszfiúk persze Tabáni Istvánnak is szántak szerepet, nem is akármilyet. Az énekes szinte nosztalgikus hangulatba került a forgatási helyszínként szolgáló galériában. A klipben pedig viszontláthatjuk, hogy milyen lehetett egykor teremőrként a halk szavú énekes.

- Előálltak egy olyan ötlettel, hogy a klipben lenne egy olyan fejezet, ami galériában játszódna, ahol teremőrködnöm kéne, újra. Mondtam, hogy persze, ez a szerep nem áll messze tőlem, nem fog nehezemre esni. És talán még hitelesen is tudom alakítani.

A fiúk az elejétől a végéig minden munkafolyamatban részt vettek, azt mondják, ez most valami olyan, ami tényleg róluk szól. Olyannyira, hogy Szabó Tomi gyönyörő barátnője, a profi kézilabdázó Tápai Szabina is felbukkan a klipben. A forgatáson pedig egyáltalán nem titkolták, hogy a szerelem mit sem enyhült közöttük a hónapok során. 

- rtlklub.hu alapján zene.hu -

[2011.06.09.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
12butha12 2011.06.09. 22:36 • [1]
Nagyon jó a klip. Tetszik ahogy a végén Tabáni István elkapja a rossz fiúkat.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
Kupte si JWH-018 online egyéb [2022.06.22.] apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

A Korn első önálló estje az Arénában - megnéztük, képekben
Jonathan Davis ezúttal...

Ilyen volt a Helloween és a Hammerfall koncertje - fotók 
Júnuis 28-án végre Budapestre...

Visszatért Billy Talent a Budapest Parkba - képekben
Megnéztük: Enrique Iglesias koncert az MVM Dome-ban
Rockszínpaddá változott a Vígszínház - képekben
Akiken nem fog az idő vasfoga: az Iron Maiden Budapesten - képekkel
Kategóriákon felüli óriási rock élmény: SCORPIONS! - képekkel
beszámolók még