2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Wood&Strings IV. koncert
Kapcsolódó Kiadványok
Jamie Winchester és Hrutka Róbert: Hole
Jamie Winchester és Hrutka Róbert: It’s Your Life
Jamie Winchester és Hrutka Róbert: Last one out…(Please close the door)
Jamie Winchester és Hrutka Róbert: Wood & Strings (DVD)
Kapcsolatok
Jamie Winchester és Hrutka Róbert
Concert és Média Kft

Jamie Winchesterék útja a sikeres  Wood&Strings koncertig

Fantasztikus koncertet adott Jamie Winchester és Hrutka Róbert a Művészetek palotájában február 25-én.

Jamie Winchester és Hrutka Róbert több mint tíz éve zenél Magyarországon. Számos zenekarban megismerhette már őket a közönség, de a film- és reklámvilág berkeiben sem ismeretlen a nevük.

Jamie a Baba Yaga formációban kezdte zenei karrierjét, majd sorra kapta a felkéréseket a magyar zenei élet legkiemelkedőbb művészeitől. Játszott többek között Koncz Zsuzsa, Révész Sándor, Charlie, Ákos, a Jazz+Az, Tolcsvay László, Tátrai Tibor és Malek Andrea, valamint Pierrot mellett is.

Robi évek óta állandó zenei felelőse többek között a Coca Cola és a Pannon GSM reklámfilmjeinek (Pannon, Bee, djuice), valamint a Herendi Gábor rendezésében készült Magyar Vándor című (Herendi Gábor) film zenéjét is ő szerezte, továbbá több olyan televíziós produkció dallamainak is megálmodója volt, mint a Rendőrsztori, a Tea vagy a Claudia Show.

Jelenleg olyan kiváló zenészekkel muzsikálnak együtt, mint a vokalista Dely Domonkos, aki az ütőhangszerekért is felelős (Ákos produkció), Galambos Zoltán billentyűs (Lerch István, Mester és Tanítványai, Delhusa Gjon, Zorán, Roy és Ádám, Manhattan, Cotton Club Singers, Császár Előd, Orsi, 4U), és Giret Gábor basszusgitáros (R-GO, KID, Vincze Lilla, Rapülők, St. Martin, Pénz, Tolcsvay László, Baba Yaga, stb.).

A kezdetektől a zenekarban doboló Borlai Gergő 2006. elején elfoglaltságai miatt távozott a zenekarból. Gergő távozását követően hosszú keresgélés után találtak meg dobosnak Móré Attilát. Őt már ismerheti a közönség a Ferenczy György és a Herfli Davidson zenekarból, de játszott Tóth János Rudolffal is a Meeting Pointban. Jelenleg két saját zenekarában – Fusion Point, Palermo Boogie Gang - erősíti a ritmusszekciót, de játszik emellett a Muddy Shoesban és a Felkai Jamben is. Január végétől pedig teljes jogú tagja a Jamie-Robi zenekarnak.

A február 25-én megrendezésre került Wood&Strings IV. koncert vendégei voltak: Für Anikó, Baba Yaga. Közreműködtek: Tunyogi Orsi, Tóth Edina, John Murphy, Wolf Péter és a Mendelssohn Kamarazenekar.

A Zene.hu kérdésére Jamie Winchester  elmondta: " Nagyon köszönjük a szombat estét, rendkívül jól éreztük magunkat. Azon kívül, hogy megint a világ legszebb helyén játszhattunk a világ legjobb közönségének, mindenki, aki dolgozott és segített a koncerten, 150%-os teljesítményt nyújtott, így nekünk más dolgunk nem volt, mint kiélvezni, hogy nekünk jutott a legjobb hely a teremben :)) Az Elio ide akar költözni!! A zenekarnak, Jávornak, Orbán Tibinek, Vedres Hajninak, Feltóti Lacinak és az egész stábnak köszönjük. És legfőképpen köszönjük nektek a támogatást és a bizalmat. "

Jamie

[2006.03.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még