2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Desperado Koszovóban
"Szabad vagy!" - új sláger a Desperadotól - HALLGASD MEG!
EXKLUZÍV - Desperado Betti soha nem unatkozik
Exkluzív! Elkészült az új Desperado dal, közöljük a szövegét!
Kapcsolatok
Desperado

Honlapértékelő: Desperado – mindig friss

A www.desperado.hu címen található honlap túlnyomórészt piros árnyalataiban pompázik, kivéve ott, ahol fekete és szürke, de senki ne aggódjon, semmi darkos kisugárzás nem észlelhető.

Kezdőlapként mindig az aktuális, friss hír vakít szemünkbe. Most éppen az új maxiról olvashatunk, amely a „Szabad vagy” címet viseli, amit kiemelt betűkkel közölnek. Priuszos olvasóink valószínűleg örömmel olvassák ezt a vastagon szedett mondatot. Egyébként a teljes szám letölthető a honlapon található egyik hivatkozásról. A hírekhez még annyit, hogy meglepően gyorsan frissül, hiszen mialatt olvasgattam, épp akkor frissítettek is. Ez ha jól sejtem napról napra ismétlődik. Na, de most lessünk bele a további menüpontokba.

Történet: A hírek alatt láthatjuk a feliratot, „történet”. Erre rákattintva, nem csak összességében a Desperado históriáját olvashatjuk el, hanem külön-külön tagonként is.

Diszkográfia: Mint minden zenekar honlapjáról, innen se hiányozhat a diszkográfia, itt megtalálható az összes maxi-, és nagylemez. Ezekre rá lehet kattintani, és belehallgathatunk az összes számba, valamint, hogy a kis számrészletekkel mégjobban azonosuljunk, a szöveg is megtalálható. Ez aztán kedvcsináló a javából!

Fotógaléria: Itt találhatok kedvenceitekről képeket, amelyek a legváltozatosabb helyeken készültek. Példaként említeném Koszovót, vagy a különböző síelős utakat.

Videógaléria: Rögtön három videó kategóriával találkozhatunk: videoklipek, werkfilmek, és az útifilmek, ami váratlanabb ugye, az az utóbbi kettő. A megszállott kliprajongók, körmöt rágva, tele izgalommal nézhetik végig, hogy hogyan is készültek a videók, míg az együttes fanatikusai, megnézhetik a zenészek kalandos útjait.

Fellépések: E menü pont alatt tekinthetjük meg, hogy mikor és hol láthatjuk a Desperadot élőben.

Letöltés: Eme helyen csak Desperados képeket tölthetünk le, amit nem értek, azaz, hogy miért kellett egy külön honlapot csinálni a letölthető új mp3-nak, ha van ilyen menüpont. Egyébként a hivatalos háttereken kívül, a rajongók által „tákolmányolt” remekművek is elérhetőek.

Cikkek: Itt találhatók beszkennelt formában az újságbéli cikkek, melyek az együttesről szólnak.

Mindezeken kívül, még fel lehet iratkozni a hírlevélre, hogy mindig elsőkézből kapjuk az információkat, valamint kapcsolatot teremthetek a tagokkal emilen, de a retro divatot kedvelők levelet is írhatnak a megadott címre. A partnerek menüpont alatt fel vannak tüntetve a főbb támogatóik, ezeken kívül linkeket is ajánl a Desperado, de ez még nem minden, ugyanis játékot is hirdetnek. A legutóbbi logó, felirat, és háttérkép szerkesztés volt.

Amit még megjegyeznék az a jópofa óra, amit igazán ritkán látni, de néha véletlenül felbukkan. A szépséghibája az a dolognak, hogy egy órát siet. Bárhova is barangoljunk a Desperado honlapján belül, a galériaajánló, és a legközelebbi koncertek dátumjai és helyei elől nem menekülhetünk!

Nos, akit érdekel, keresse fel, és járjon utána a Desperadonak!

- Magó Ádám -

[2006.03.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még