2024. április 17. | szerda | Rudolf nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Önmagát adja az énekes az árvízkárosult gyerekeknek
Flipper Öcsi az autóját is otthagyta a fiatal tehetségért...
Flipper Öcsi előtt tiszteleg a Dolce Vita zenekar
Harci kutyát tart a magyar énekes?!
Folytatja a kalandozást az énekes
Exkluzív! Nehéz könnyek nélkül végig nézni! Emlékvideó Flipper Öcsiről - klipprömier
Kutyafarsangot szervez az énekes
Kapcsolatok
Jáger Gyula
Dolce Vita

Az ˝Igazi˝ Dolce Vita életérzés!

A Dolce Vita zenekar és frontembere, Jáger Gyula nem ma kezdte a zenei pályáját. Számos szép siker és koncert van már mögöttük. A közönségük már régóta kérte, hogy az egykori saját dalokat ismét vegyék elő. A zenekar nem tudott ellenállni a kívánságnak.

Jáger Gyula és csapata sok-sok feldolgozás dallal örvendeztette már meg a hallgatóságát, ám nem sokáig sikerült titokban tartaniuk, hogy korábban sok-sok remek saját dalt is elkészítettek. Persze a régi rajongók emlékeznek még arra a két CD-re, amely egytől egyig saját szerzeményeket tartalmazott.

- Nagyon szerettem azokat a dalokat, benne volt minden, ami az egész akkori életfelfogásomat tükrözte. Gyönyörű időszak volt, amikor saját dalokkal szórakoztattuk a közönséget. Aztán változtak az igények, ez főként a magam részéről mondható el. Próbáltam megtalálni magam a mások által írt slágerekben. Ekkor tértünk át a feldolgozásokra. Ezt a részét is szeretem a zenélésnek, hiszen nem könnyű a ”nagy” elődök slágereit úgy előadni, hogy az másoknak is tetsszen, és mégis önmagam lehessek. Hála Istennek nagyon szép sikereket értünk el, több feldolgozás albumunk is megjelent a közelmúltban, de most ismét szeretnék saját dalokat játszani. – mondta el Jáger Gyula, a Dolce Vita frontembere.

Ahogy egyre inkább foglalkoztatta a saját nóták kérdése az énekest, úgy vetődött fel egyre több tv-s fellépés lehetősége. Az Ehco televízió zenés műsorában a zenészek már 3, teljes egészében önálló dallal érkeztek. A színpadképet 3 vokalista lánnyal tették még vonzóbbá, Gyuszi pedig a szívét-lelkét kitette, hogy az egybegyűltek megismerjék, miben is rejlik a Dolce Vita „régi-új” varázsa.

- Nehéz volt kiválasztani azt a három nótát, amelyet végül előadtunk. A Csak egy pillanat, a Nyári románc és a Van egy szó különösen kedves a számomra. Valahogy összefoglalja az egész zenekar hangulatát. Nem titok, saját élményekből is merítettem amikor megírtam a dalokat. Nagy sikerünk volt, ez köszönhető annak, hogy a csapat egyként szerette volna elérni a célját: boldogságot csempészni a közönségünk szívébe. Csupa pozitív visszajelzést kaptunk és kapunk a mai napig. – elevenítette fel a történteket Gyula.

A frontember az is elárulta, hogy hamarosan egy dupla Best of kiadvánnyal is gazdagabbak lesznek, amelyre a legjobb dalaikat gyűjtötték össze. A várakozás hatalmas, hiszen nem kis munka után van csapat, de biztosak benne, hogy az átfogó válogatással olyan meglepetést szerezhetnek minden érdeklődőnek, amellyel megmutathatják: mi is az igazi Dolce Vita életérzés. 

Lapozz, mert a következő oldalon még kettő Dolca Vita dal vár rád!

[2011.11.22.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.16.]
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még