2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Mary J. Blige: Growing Pains
Mary J. Blige: The Breakthrough
U2: U2 by U2
Kapcsolatok
Mary J. Blige
U2

Bono egykori partnere bevallotta: "vagy meghalok, vagy abbahagyom”!  

17 évvel az áttörést jelentő album után Mary J. Blige készen áll a folytatásra: a My Life után itt a My Life II avagy Az Út Folytatódik (1. felvonás).  

„Az első My Life című album a gyógyulásról szólt, arról, hogyan tudok segíteni az embereknek átvészelni ezeket a dolgokat” – mondta az énekesnő múlt héten Los Angelesben, amikor a CNN tudósítója elkapta őt egy interjúra. „Manapság recesszió van és háború, és az emberek nem érzik jónak az életüket többé. Szóval az idő épp megfelelő, mert az embereknek szükségük van arra a nagy ölelésre, ami árad a zenéből” – tette hozzá.

A ’90-es évek közepén Blige maga is problémás időszakot élt át: lefelé tartott egy drogokból, alkoholból és egy K-Ci Hailey-vel folytatott viharos kapcsolatból álló spirálban.

„Én csak azt tudtam, talán 1997 volt, hogy vagy meghalok, vagy abbahagyom. Abban az időben öngyilkos hajlamúak voltunk és nagyon sötétek” – emlékezett vissza. Hozzátette, hogy akkor a rajongók támogatását hívta segítségül, mert másban nem bízhatott.

„A dalszövegeimben beszéltem ki magamból, hogy segítségre van szükségem, és a lelkem nagyon szomorú volt. Szükségem volt a segítségre. Négy millió ember válaszolt az albumra, mondván, hogy ’Mary, nekünk is’".

Hallgasd meg a U2-val közösen készített One-t ITT!

A My Life II már egy egészen más élethelyzetben találta az énekesnőt. 40 évesen az R&B halhatatlanjai között, 50 millió eladott lemezzel és 9 Grammy-vel a háta mögött réges rég nem azok a problémái, mint a korábbiakban. 2003-ban feleségül ment Kendu Isaacs-hoz, aki gyakorlatilag megmentette az életét.

Ajánlunk egy jó koncertet!

Közben 2006-ban sor került egy meglepő párosításra is: Blige Breakthrough című lemezén állt össze egy dal erejéig a U2-val, hogy a zenészek kísérete mellett Bonoval közösen felénekeljék az ír banda egyik legnagyobb klasszikusát, a One-t.

Később színészi tehetségét is megcsillogtathatta, amikor Tom Cruise és Catherine Zeta-Jones oldalán kapott egy szerepet a Rock of Ages-ben, mint egy night club tulajdonos. Eljátszotta emellett az eklektikus jazz nagyasszonyának. Nina Simone-nak a szerepét az életrajzi ihletésű műben, a Nina-ban.

-kiko

[2011.11.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még